http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

BAHANA NESCAFE!

By 4:23:00 AM

Salam semua! Jam menunjukkan pukul 4.05 AM.. What??!! 4.05 am? A.M? Means..pagi?? Huwaaaa.. Nape tak ngantuk-ngantuk lagi ni mak jemah oiii.. Tu le tadi pegi dating dengan umi abi order nescafe ais buat apa.. Umi dah suruh tukar order milo ais hang degil. Ketegaq. Padan muka! :p 

Nak belajar pun takde mood. Makin nak final, makin ngada-ngada kan . Malas belajar la. Suka tengok running man pulak. Sebelum ni takde pun mood nak tengok cerita.. Ya Allah.. Teruknya sayidah napisah anak mar ramli ni. Hehehe.. *sengih cam kerang busuk*

By the way.. I'm home! Home sweetnya home . Sila jealous! Huisshh walaupun baru 2minggu tak balik.. Rindu kot kat umi abi. Sampai nanges-nanges rindu kat umi abi.. Eeeeii tak malu.. *Aisshh biar le* :p

Tadi lepas dinner kat luar ngan umi abi, boleh pulak kan demand kat umi nak makan ikan keli esok. Ikan keli sambal pedas! Wow bravo! Sluurrpp kecur air liur den memikio kan nye . Can't wait!

Homework. Assignment. Study. Dan study. Dan study lagi.. Lagi dan lagi dan lagi. Nak final mek da oii.. Wake up wake up.. !

Ambik wudhuk pun dah. Baca al-mulk pun dah. Bentang tilam pun dah. Buka facebook pun dah. Update blog pun dah. Salam tangan umi dah. Baca calculus sikit pun dah. Tapi awat tak ngantuk -ngantuk lagi ni mataku yang tersayang? 

Dah habis merepek kat atas, undur diri dulu lah. Lain hari kita update lagi ye. Wassalam! :)

Muhasabah sebelum tidur ;)

You Might Also Like

0 comments

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.