BAHANA NESCAFE!

by - December 15, 2012
Salam semua! Jam menunjukkan pukul 4.05 AM.. What??!! 4.05 am? A.M? Means..pagi?? Huwaaaa.. Nape tak ngantuk-ngantuk lagi ni mak jemah oiii.. Tu le tadi pegi dating dengan umi abi order nescafe ais buat apa.. Umi dah suruh tukar order milo ais hang degil. Ketegaq. Padan muka! :p 

Nak belajar pun takde mood. Makin nak final, makin ngada-ngada kan . Malas belajar la. Suka tengok running man pulak. Sebelum ni takde pun mood nak tengok cerita.. Ya Allah.. Teruknya sayidah napisah anak mar ramli ni. Hehehe.. *sengih cam kerang busuk*

By the way.. I'm home! Home sweetnya home . Sila jealous! Huisshh walaupun baru 2minggu tak balik.. Rindu kot kat umi abi. Sampai nanges-nanges rindu kat umi abi.. Eeeeii tak malu.. *Aisshh biar le* :p

Tadi lepas dinner kat luar ngan umi abi, boleh pulak kan demand kat umi nak makan ikan keli esok. Ikan keli sambal pedas! Wow bravo! Sluurrpp kecur air liur den memikio kan nye . Can't wait!

Homework. Assignment. Study. Dan study. Dan study lagi.. Lagi dan lagi dan lagi. Nak final mek da oii.. Wake up wake up.. !

Ambik wudhuk pun dah. Baca al-mulk pun dah. Bentang tilam pun dah. Buka facebook pun dah. Update blog pun dah. Salam tangan umi dah. Baca calculus sikit pun dah. Tapi awat tak ngantuk -ngantuk lagi ni mataku yang tersayang? 

Dah habis merepek kat atas, undur diri dulu lah. Lain hari kita update lagi ye. Wassalam! :)

Muhasabah sebelum tidur ;)

You May Also Like

0 comments