http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

LAGHA . LAGHA. LAGHA.

By 3:17:00 AM

Bismillahirrahmanirrahim.

Salam semua! Jam menunjukkan 2.36AM. Hmm memang aku ni kelawar pon. Dok jaga malam pastu bangun pagi lambat. Anak dara jenis apa ni? Hihi. Macam tu le kat rumah tau. Kalau kat U tu xde pon nak bangun lambat. Maybe persekitaran influencing me kot. Hamboi speaking LONDON you. Macam salah je penggunaan influence tu kan. *Haha if I'm not mistaken lah.*

Sedih woh malam ni! This is because.. malam ni keje saya adalah tengok cerita tv, menonton rancangan tv, blogwalking, fbwalking, channel-tv-walking. Muahaha terbaik kan aktiviti saya malam ni? Padahal FINAL exam lagi 2hari je *winkwink*

Ni semua gara-gara tajuk 11 kenegaraan : Dasar-dasar sosial. Membuatkan saya sangat . sangat. sangat lahh mengantuk. Ya Allah .. Dah lah saya ni jenis yang malas menghafal. Plus malas nak tahu apa yang terjadi kat pentadbiran negara ni. Jahat tak? Memang betul pun. Saya tahu sikap saya ni TAK baik, Tak bagus, Tak digalakkan. Tetapi ya arif saya memang tak minat . Baca suratkhabar YA RABBI.. Hiburan diutamakan, yang lain diketepikan. *sila jangan tiru sikap tak baik saya ni*

Lepas tu, boleh pulak umi ajak tengok Maharaja Lawak Mega kat astro warna lepas saya ngadu kat umi NGANTOK! Hihihi. Apalagi . BUMM! Saya pun campakkanlah diri saya di atas sofa depan tv. Nota kenegaraan itu pun selamat saya ketepikan sikit dari saya. Minta maaf notaku! Walaupun kau berada hampir denganku, tapi hati ku berada di kaca tv. Hihi *banyak sangat tengok drama melayu. Over dan emo!*

Berlanjutan lah aktiviti lagha(sia-sia) ku. Sambung pulak cerita running man kat astro ONE HD 393. Episod 123 tuh! As usual.. Funny, interesting, fun, marvelous, DAEBAK! Okayy dah boleh sebut word korea cikit-cikit dah. Haaa cek ada ,hangpa ada? *abaikan*

Tidak berhenti di situ saja keLAGHAan diriku. Boleh pulak abang saya yang 1st baru balik malam ni identify there was a broadband -jenama YES- di dalam biliknya. Kepunyaan abi. Wahhh!!! Wifi sebenarnye. Boleh 4orang guna. WHAT THE ?? Wifi he said??? Memang confirm saya takkan study malam ni. Huhuhu. Nak online jugak. Yela..Free of charge tuhh.. Rugi kalau tak manfaatkannya. Hihi *YaALLAH ujian-ujian*

Wokeyh la uolls. Minta diri dulu. Nak tido la kome ni. 

Warning! Do not ever ever follow my lagha behaviour ye. Hhaahaha.

Wassalam semua :)

Study smart pon boleh :)




You Might Also Like

0 comments

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.