MOH LE STUDY.

by - December 24, 2012
Salam semua! Aihhh senang je kan ajak orang study. buat sikit tengok. Hmm study week dah start. Banyak gila chapter nak study. Takde la gila sangat. Hihi. Takut lah tak dapat score sem1 ni. Bukan apa ramai senior,lecturer suruh score sem1 n sem2 . Sebab nanti boleh cover overall pointer. Hmmm. Hmmm lagi. Haha *dah tak betul. Kata je takut,cuaks tapi tengok jugak kan running man.. Bukan apa tu untuk rehat sekejap setelah banyak study. 

Kadang-kadang tu kan rasa macam ngantuk gila. Ya-Allah SANGAT ngantuk. Apalagi ..lentok kat atas meja study le jawabnya..

Kadang-kadang tu rasa MALASSSSS sangat. Haa kira sikit berapa S yang ada. Menandakan saya sangat le malas.. 

Kadang-kadang tu mood nak belajar ZERO. Haaa.. Nampak tak keBESARan zero tu. Itu menandakan saya memang xde mood sangat..!

Umi ada kata memang makin dekat nak final, mood belajar tu memang xde. Tu namanya dugaannnn.

Iye dugaan! 


Jangan malas SAYIDAH!

Renungan bersama.

MOVE ON! YEAH!
Selamat study sayidah!!! Chaiyok2! Aja-aja fighting! Gambate! OK2 sayidah. Dah cukup semangat dah tu. HAHAHA.. ok chow!

Wassalam :)

You May Also Like

0 comments