http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

MOH LE STUDY.

By 5:52:00 PM

Salam semua! Aihhh senang je kan ajak orang study. buat sikit tengok. Hmm study week dah start. Banyak gila chapter nak study. Takde la gila sangat. Hihi. Takut lah tak dapat score sem1 ni. Bukan apa ramai senior,lecturer suruh score sem1 n sem2 . Sebab nanti boleh cover overall pointer. Hmmm. Hmmm lagi. Haha *dah tak betul. Kata je takut,cuaks tapi tengok jugak kan running man.. Bukan apa tu untuk rehat sekejap setelah banyak study. 

Kadang-kadang tu kan rasa macam ngantuk gila. Ya-Allah SANGAT ngantuk. Apalagi ..lentok kat atas meja study le jawabnya..

Kadang-kadang tu rasa MALASSSSS sangat. Haa kira sikit berapa S yang ada. Menandakan saya sangat le malas.. 

Kadang-kadang tu mood nak belajar ZERO. Haaa.. Nampak tak keBESARan zero tu. Itu menandakan saya memang xde mood sangat..!

Umi ada kata memang makin dekat nak final, mood belajar tu memang xde. Tu namanya dugaannnn.

Iye dugaan! 


Jangan malas SAYIDAH!

Renungan bersama.

MOVE ON! YEAH!
Selamat study sayidah!!! Chaiyok2! Aja-aja fighting! Gambate! OK2 sayidah. Dah cukup semangat dah tu. HAHAHA.. ok chow!

Wassalam :)

You Might Also Like

0 comments

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.