http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

MUKA MERAH ?

By 6:10:00 PM


Aucakkkk! Salam semua. comel kan comel kan?? haih geram beno nengoknya.. Cubit kang. hihi *gelak evil* OK..apa kaitan dgn tajuk sbnrnye pic ni..

Hmm sebenarnya saje je nak cite muka saya cepat sangat merah. Atau.. selalu merah? Atau.. sentiasa merah?? Nak perah otak jugak ke jawab benda ni. haha. Tak kisahlah.. 

Tapi.. soalan yang selaluuuuuu sangat ditanya.. 
" Sayidah kenapa muka merah? " , 
" Kakcik nak meletup muka kau ni ha.. Panas ke?" ,
 " Are you okay sayidah?Your face is so red."-(lecturer BI tanya) , 
" Kenapa ye muka awak merah?" ....

Bukan persoalan je yang ditanya.. Ada jugak le yang comment.. 
" Comel la sayidah.pipi asyik blushing. Tak payah pakai blusher dah. Natural.." ,
 " Comel la bila muka merah. Geram!" , " Untunglah muka merah.." ,
 "Ok what muka merah..daripada aku muka hitam.." 

HUHUHU..takyah nak puji sangat la kan. Tapi..apa-apa pun.. ALHAMDULILLAH atas nikmat muka yang sempurna ALLAH bagi. *walaupun jerawat merata.hihi.* boleh melihat. boleh mendengar. boleh  berkata-kata.. Ada hikmahnya Allah tak jadikan muka saya putih melepak,licin,cute macam sesetengah manusia kan.. Sebab takut nanti ramai pulak yang tergoda.. HIKHIKHIK..

Saya pun tak tahu sebenarnya kenapa muka saya ni merah.. Tapi yang saya perasan la kan.. Muka saya akan merah time saya 
panas, malu, ketawa, segan, menangis.. 
Tu je kot.huhu. Okay lah.. Nak chow. Nak makan. Jemput2 makan! yum2. Wassalam! :)

You Might Also Like

0 comments

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.