http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

KAGUM

By 3:37:00 AM

Salam semua! Uhuk uhuk. Bunyi apa tu? Ohhh tak sedar diri sendiri batuk. Batuk sikit je puunn.. Be strong girl! :)

monolog dalaman saya :

2 jam yang lalu : Pop . Pop. Pop . ( bunyi mercun pop ) - 'comel je bunyi. takpe lagi'

1 jam 30 minit yang lalu : Shuing . Shungg. Shunnggg. ( bunyi mercun gasing ) - 'sweet je bunyi.'

1 jam yang lalu : Zuupppp.. Kebabom. Kebabom!!! ( bunga api ) - 'wahh indah je tengok kat langit.'

30 minit yang lalu : Pom. Pom . Pom!! ( mercun papan ) - 'rasa nak tercabut buah jantung.'

15 minit yang lalu : BOMMM!!! ( bom agaknye ) - 'woiiiii kuat gila! rasa cam nak meletup gegendang telinga.'

now : 
Bising jugak woh. Al-maklumlah hari raya cina.
Gegak gempita kawasan rumah ni. Tapi sebenarnya tak kisah pon. 
Saya ni lagi lah suka meriah gila macam ni. No problem. Sebab tidur lambat. 

Tapi kesian jugak kat makcik pakcik atok nenek baby bebudak nak tidur kan. 
Umi kata.. Alaaa ni baru sikit. Kita hari raya sebulan main mercun, bunga api nye. 
Hehe ye tak ye jugak kan. So, 0-0 la kan. :p

Harini banyak jugak usha blog orang lain. Wahhh rambang mata tengok!
Semua cantek2, kreatif tahap mega giga tera. Salute lah!
Impressed. Kagum. 
Isi2 nye pon sangat bermanfaat. 
Ada yang bagi information lebih pasal blog.
Ada yang promote.
Ada yang meluahkan perasaan.
Ada yang bagi ceramah.
Ada yang bagi tips2 dalam certain2 things.
Ada yang berkongsi pengalaman hidup.
Ada yang share gambar cun-cun.
Ada yang berpuisi.
Macam-macam!

Saya tengok banyak sangat follower mereka-mereka ini. Beratus malah beribu.
Sangat kagum. Bukan kagum sebab mereka banyak follower.
Kagum sebab mereka boleh tulis post yang mostly bermanfaat,bernas,geliga sampai ada orang nak baca post tuh.
BRAVO!

Okeh tuh je. Conclusionnya mereka hebat. 
Paling hebat blog orang yang berdakwah for my opinion. Hee.

Nyte! Wassalam! ;)

Kreatif betul budak zaman sekarang. Hik2

You Might Also Like

0 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.