http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

MENANG GIVEAWAY!

By 2:13:00 AM

Salam semua! Bismillah...

Nak share something. Walaupun dah basi cerita ni tapi nak jugak cerita..

Saya menang satu giveaway ni. ' Big Giveaway By EmasPutih, Cikgu Fizi, Fizgraphic, DuniaShida & AimanCool. '

Nak usha apa hadiah dia? ---> http://www.fizgraphic.com/2013/03/pengumuman-pemenang-big-giveaway-by.html

Simple je hadiah dapat. Tak sangka sebenarnya menang. Alhamdulillahhhh!
Last minute join, tak sangka ada rezeki nak menang. Hehe.

Dah PM details yang sponsor nak dari saya. Bereh dah sume.
So, tunggu jelah hadiah sampai kat rumah saya yang terletak kat nunnn ... Seremban sana. ;)

*risau+sedih dengan peristiwa Lahad Datu sekarang. Mari kita sama-sama doakan keselamatan pihak tentera negara kita. AMIN *

Nyte semua. Wassalam :)

You Might Also Like

0 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.