SEGMEN HEADER SIAPA PALING AWESOME PART3

by - March 16, 2013
Salam semua! Bismillahh.

Okeh tengok tajuk kat atas then, rasa macam nak tergelak gila sorang-sorang pun ada jugak. Sebab ye lah. Ada hati nak join segmen ni walaupun header saya sangat2 la tak menarik dan AWESOME! Tak layak pun nak join sebenarnya. Sob sob..

Tapi tak kira! Nak jugak! Hehe.. And pada siapa-siapa yang rasa header dia AWESOME atau yang berperasan santan macam saya ni.. Boleh pergi SINI untuk join. Simple je syaratnya. :)


MY HEADER :)

Awak awak.. Daripada kita kalut mengira rasa yang Allah kurniakan, lebih baik kita bersyukur yang Allah tidak menghilangkan nikmat merasa dalam hidup. :)

Wassalam :)

You May Also Like

1 comments

  1. Assalamualaikum.. SD dari segmen yang sama..

    http://superdreamland.blogspot.com/2013/03/segmen-header-siapa-paling-awesome-part.html

    gud luck dear :D

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p