http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

SEGMEN HEADER SIAPA PALING AWESOME PART3

By 2:43:00 PM

Salam semua! Bismillahh.

Okeh tengok tajuk kat atas then, rasa macam nak tergelak gila sorang-sorang pun ada jugak. Sebab ye lah. Ada hati nak join segmen ni walaupun header saya sangat2 la tak menarik dan AWESOME! Tak layak pun nak join sebenarnya. Sob sob..

Tapi tak kira! Nak jugak! Hehe.. And pada siapa-siapa yang rasa header dia AWESOME atau yang berperasan santan macam saya ni.. Boleh pergi SINI untuk join. Simple je syaratnya. :)


MY HEADER :)

Awak awak.. Daripada kita kalut mengira rasa yang Allah kurniakan, lebih baik kita bersyukur yang Allah tidak menghilangkan nikmat merasa dalam hidup. :)

Wassalam :)

You Might Also Like

1 comments

  1. Assalamualaikum.. SD dari segmen yang sama..

    http://superdreamland.blogspot.com/2013/03/segmen-header-siapa-paling-awesome-part.html

    gud luck dear :D

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.