http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

SEGMEN JOM PILIH HADIAH!

By 11:45:00 PM

Salam semua! Bismillah..


Okayyy sangat best segmen ni. Boleh pilih-pilih hadiah.. Hadiah-hadiah nye pun bukan calang-calang. Haishh kalau dapat sume kan best. Hhehe*imaginasi tinggi*

Tuan punya blog segmen ni kata suruh pilih dua hadiah yang kita nak.. So, bila diusha senarai-senarai hadiah.. Hmm pertama-tama sekali mestilah T-SHIRT MUSLIMAH! Sebab suka sangat pakai baju muslimah. Muslimah katakan . Hehe. Second and lastly, TOPUP RM10! Reason?? Sebab errr.. Sebab saya kan student. Memerlukan banyak kredit untuk berurusan dengan kengkawannya yang lain. *merepek sudah*

So, siapa2 yang tak join lagi tu.. Moh le join. Klik je banner tu. Jangan risau. Lmabat lagi tarikh tutup-30Mac2013. Selamat bersegmen :)

Wassalam :)

You Might Also Like

4 comments

  1. Dari segmen yang sama..
    Salam kenal..
    Singgah+follow..
    Good Luck!
    Sudi2 lah singgah+follow balek..

    http://aindonashi.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen sama....
    jom join nie pulak..

    http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/03/1st-giveaway-by-linas-journey.html

    ReplyDelete
  3. salam.. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.