SEGMEN JOM PILIH HADIAH!

by - March 19, 2013
Salam semua! Bismillah..


Okayyy sangat best segmen ni. Boleh pilih-pilih hadiah.. Hadiah-hadiah nye pun bukan calang-calang. Haishh kalau dapat sume kan best. Hhehe*imaginasi tinggi*

Tuan punya blog segmen ni kata suruh pilih dua hadiah yang kita nak.. So, bila diusha senarai-senarai hadiah.. Hmm pertama-tama sekali mestilah T-SHIRT MUSLIMAH! Sebab suka sangat pakai baju muslimah. Muslimah katakan . Hehe. Second and lastly, TOPUP RM10! Reason?? Sebab errr.. Sebab saya kan student. Memerlukan banyak kredit untuk berurusan dengan kengkawannya yang lain. *merepek sudah*

So, siapa2 yang tak join lagi tu.. Moh le join. Klik je banner tu. Jangan risau. Lmabat lagi tarikh tutup-30Mac2013. Selamat bersegmen :)

Wassalam :)

You May Also Like

4 comments

  1. Dari segmen yang sama..
    Salam kenal..
    Singgah+follow..
    Good Luck!
    Sudi2 lah singgah+follow balek..

    http://aindonashi.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen sama....
    jom join nie pulak..

    http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/03/1st-giveaway-by-linas-journey.html

    ReplyDelete
  3. salam.. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p