http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

CONFUSENYA SAYA!

By 9:09:00 PM

Salam semua!! Bismillahhh..

Ok hari ini hari yang sgt meng-confuse-kan bagi saya. Sebab apa?? 

Sbb confuse nak pergi ke tak nak fasstrain kat wetland putrajaya  esok...

Bukan apa.. Kalau malas tu,boleh elak lagi la. Ni sebab semua adik beradik saya ada kat rumah hujung minggu ni. Bukan senang taw semua nak berkumpul ramai2 macam ni. Lagi satu, abgder saya nak belanja makan. Pergghhh betapa pentingnya bagi saya kalau orang nak belanja makan ni. Hhehe.. Yela rejeki jangan ditolak. Ye dak? :)

Fasstrain ni memang macam bagus. Utuk tingkatkan softskill kita. Ni poster nya..


Amacam?? Macam best kan? Hmmmm.. Camne ek?

Nak pergi ke tak nak?

Nak pergi ke tak nak?

Nak pergi ke tak nak?

Nak pergi ke tak nak?

Nak pergi ke tak nak?

Nak pergi ke tak nak?

Grrr.. Confuse2..

Ok chow .wassalam :)


You Might Also Like

0 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.