http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

FIRST GIVEAWAY BY ECAH KHALILI

By 12:54:00 PM

Salam semua! Bismillahhh..

KLIK BANNER UNTUK JOIN! :)
Mari ramai2 support first giveaway yang ecah khalili 1st time buat.. Harap2 mendapat sambutan. 

Tapi... Perasan tak kalau sekali imbas muka cik ecah ni macam muka pelakon heroin sebenarnya saya isteri dia? Haaa jgn memain. Muka retis gitu. Hehehe. Padan la dengan hadiah2 nye yang.. huishhh untuk kecantikan seorang wanita.. Heehe.

Mangsa bertuah tag saya for this giveaway*sila bangga*hehe :

cik ayien ayumi
cik zana hamdan
cik farhanana
cik hidayah zolkiffly
cik meyra john

Awak2 di atas ni jom la join giveaway ni. :)

Wassalam :)

You Might Also Like

4 comments

  1. thank you dear for the tag :)
    *bangga* hihi

    ReplyDelete
  2. haha. suka jugak di tag. :)
    akan join. ;)

    ReplyDelete
  3. Thanks ajak join. :) Insyaallah kite join kalau ada masa okay. :)

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.