TOMYAM.

by - July 17, 2013
Salam semua! Bismillahhh

Di tempat kejadian..

Di ruang meja makan.. 

Lepas solat maghrib.. 

Abi : Sham (my umi), tak makan ke tomyam abang beli ni? 

Dalam hati saya : Aik.. bukan umi tak suka makan tomyam ke ? 

Umi : Eh sham kan tak suka tomyam. Dari dulu sampai sekarang tau. Sham suka masak je. Tapi tak suka makan. 

Abi : Eh? hehe... 

And then, kami pun berbual-bual macam biasa. 

Dalam hati terfikir.. 

Cuba kalau pasangan couple sekarang. Pakwe kalau tak ingat makanan kegemaran or mknn tak disukai awek nye, haru! Awek mesti tacing gila punye. Merajuk. Si pakwe pun kena la pujuk.. Bagi ayat bunga2 sikit. Si makwe pun cair. Hahaha. Ni bukan dari segi pengalaman saya sendiri ye. Ni dari segi penglihatan dan pembacaan saya. Hehehe..

Okayy.. Jangan lupa niat puasa and sahur ..wassalam :)

You May Also Like

2 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p