http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

TOMYAM.

By 11:30:00 PM

Salam semua! Bismillahhh

Di tempat kejadian..

Di ruang meja makan.. 

Lepas solat maghrib.. 

Abi : Sham (my umi), tak makan ke tomyam abang beli ni? 

Dalam hati saya : Aik.. bukan umi tak suka makan tomyam ke ? 

Umi : Eh sham kan tak suka tomyam. Dari dulu sampai sekarang tau. Sham suka masak je. Tapi tak suka makan. 

Abi : Eh? hehe... 

And then, kami pun berbual-bual macam biasa. 

Dalam hati terfikir.. 

Cuba kalau pasangan couple sekarang. Pakwe kalau tak ingat makanan kegemaran or mknn tak disukai awek nye, haru! Awek mesti tacing gila punye. Merajuk. Si pakwe pun kena la pujuk.. Bagi ayat bunga2 sikit. Si makwe pun cair. Hahaha. Ni bukan dari segi pengalaman saya sendiri ye. Ni dari segi penglihatan dan pembacaan saya. Hehehe..

Okayy.. Jangan lupa niat puasa and sahur ..wassalam :)

You Might Also Like

2 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.