SIAPA YANG TEKAN TU?

by - February 25, 2014
Assalamualaikum semua! :D

Pagi tadi sedang bersiap-siap nak pergi kelas, teringat something.

Apa yang menyebabkan saya rasa seram sejuk lepas bangun pagi tadi ye?

Bila diingat balik. Ohh patutlah. Saya mimpi something agaks seram sebelum saya terjaga tu.

Dalam mimpi tu saya mimpi radio or laptop(forgotten sudeh) tetibe tertutup sendiri. Bila ditekan balik, dia tutup sendiri. Masa tu ada dengan sorang kawan. But lupa siapa kah kawan tersebut. And lepas tu ada lagi. Kami berlari ke pintu bilik nak keluar rasanya. Yang lagi 'lawak'nye, tempat kejadian dalam mimpi tu macam dalam bilik kolej saya. Huhuhu. Memang 'lawak'. And ada lagi rasanya lepas tu. Tapi dah lupaa~ yang pasti kecut perut jugak laa~

Petanda kah itu?

Atau......

Hanya mainan syaitan kah itu?

Wallahu'alam~ Moga Allah melindungi kita semua dari segala sumber kejahatan.Amin~

Wassalam :)

You May Also Like

4 comments

  1. Hmmh, moga2 dilindungi daripada segala gangguan syaitan..

    ReplyDelete
  2. Aku betul2., hehe, tp bkan laptop tu tertutup, tp laptop tu terbukak.,memg xde sape pon yg tkan.,dia bukak trus je dgr lagu., aku xpasan pulak lagu ape., aku dgn roomate pndg2 sesama sndiri pastu kitorg biarkan jela..nse bek bukan laptop aku

    ReplyDelete
  3. Sabar lah itu semua hanya permainan mimpi

    ReplyDelete
  4. sabarlah itu semua hanya permainan mimpi saja

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p