http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

1st GIVEAWAY by WanitaBesiBerbicara

By 9:06:00 PM

Assalamualaikum~!

Orang kata kalau dah ajak, kena lah terima ajakan tu ye kalau takde aral melintang belok belok simpang kann.

So, cik emma kita ni ada buat satu giveaway ni. Let's take a look! 



KLIK BANNER UNTUK JOIN :)

Sempena birthday cik emma yang cantik meletop pada 22Mac2015(tarikh akhir giveaway) ni, so nak bagi wish sikiitt lah :)

Dear emma,

semoga awak menjadi insan yang berguna dunia akhirat, semoga awak berjaya dunia akhirat, jadi anak yang solehah, isteri yang solehah, sahabat yang solehah, muslimah yang solehah, ibu yang solehah and in evertything you do, lets niat lillahita'ala :)
May Allah bless youu dear emma aminn. Muah cikeddd :*

Ohh dan semoga wishlist2015 kat blog awak tu akan ter-tick semuanya pada tahun niii hehe aminnn ;)


.THE END.

You Might Also Like

27 comments

  1. good luck...cik jelita pun nk join tapi belum berkesempatan lagi...
    done follow back...tQ tau singgah di blog cikjelita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe nanti ada kesempatan join lah :) you're welcome :)

      Delete
  2. Assalam , terima kasih join GA saya :) makin bersemangat baca ucapan birthday tu walaupun lambat lagi :0

    nanti cek url kat sini ye
    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/02/senarai-peserta-ga-by.html

    ReplyDelete
  3. assalam..

    saya balas kunjungan ke sini dan follow back.. :)

    ReplyDelete
  4. wahhhh. diriku ditag. terima kasih. ;)

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Wiwiwi goodluck hehe Qila singgah dari GA yg sama hiks! :D Salam sabtu~

    ReplyDelete
  7. saya dari GA yang sama, goodluck :)

    ReplyDelete
  8. gud luck..^_^
    saya pun join..
    http://akubudakkayu.blogspot.com/2015/02/happy-bday-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. Good luck..dari segmen yang sama.. jom lepak2 di blog saya juga http://kehidupanseorangbujang.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-by-wanita-besi-berbicara.html jangan lupa follow dan komen ya...

    ReplyDelete
  10. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum , Salam singgah sini ya .

    INFO TERKINI GIVEAWAY. SILA AMBIL PERHATIAN :) [ GiveAway Nak tamat Awal ]

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/03/giveaway-nak-tamat-awal.html

    Good luck dan terima kasih yang tak terhingga kerana sudi join :)

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.