http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

ANUGERAH MELETOP ERA 2015 ::AME2015::

By 1:28:00 PM

Berikut adalah senarai penuh pencalonan AME 2015:

Drama TV Meletop
1) Bukan Kerana Aku Tak Cinta
2) Kerana Terpaksa Aku Relakan
3) Hantu Selfie
4) Aku dan Wali
5) Suamiku Encik Sotong

Artis Lawak Meletop
1) Zizan Razak
2) Jep Sepahtu
3) Johan
4) Abam Bocey
5) Jihan Muse

Hos TV Meletop
1) Datuk AC Mizal
2) Zizan Razak
3) Nabil Ahmad
4) Neelofa
5) Datuk Aznil Nawawi

Pelakon TV Meletop
1) Sharnaaz Ahmad
2) Zul Ariffin
3) Amar Baharin
4) Nelydia Senrose
5) Zizan Razak

Program TV Meletop
1) Maharaja Lawak Mega 2013
2) Konsert Akhir AF 2014
3) Anugerah MeleTOP Era 2014
4) Anugerah Juara Lagu ke-28
5) Ceria Popstar 2

Lagu Meletop
1)Mewangi - Akim & The Majistret
2) Jaga Dia Untukku - Datuk Siti Nurhaliza
3) Matahari - Hafiz Suip
4) Infiniti Cinta - Zizan & Kaka
5) Malaikat - Hazama

Penyanyi Meletop
1) Akim Ahmad
2) Datuk Siti Nurhaliza
3) Hafiz Suip
4) Shila Amzah
5) Hazama

Grup Duo Meletop
1) Akim & The Majistret
2) Zizan Razak & Kaka Azraff
3) Forteen
4) Mawi & Datuk AC Mizal
5) Sleeq ft Joe Flizzow

Penyampai Radio Meletop
1) Johan
2) Haniff
3) Feeya Iskandar
4) Ray
5) Raja Azura

Program Radio Meletop
1) JoHaRa Pagi Era
2) Pilih Hit Era
3) Petang Era
4) Morning Crew
5) Sinar Pagi

Filem Meletop
1) Abang Long Fadil
2) Mat Tudung
3) Ustaz Mu Tunggu Aku Datang
4) Sejoli
5) Penanggal

Bintang Filem Meletop
1) Nelydia Senrose
2) Zizan Razak
3) Shaheizy Sam
4) Nora Danish
5) Bront Palarae

Fesyen Meletop
1) Nur Fazura
2) Zizan Razak
3) Datuk AC Mizal
4) Wak Doyok
5) Nabil Ahmad

Artis Baharu Meletop
1) Ayda Jebat
2) Firman
3) Aman
4) Atikah Suhaimie
5) Amyra Rosli

Bintang Online Meletop
1) Emma Maembong
2) Zizan Razak
3) Datuk Siti Nurhaliza
4) Aaron Aziz
5) Hanis Zalikha

Couple Meletop
1) Scha Al-Yahya & Awal Ashaari
2) Rozita Che Wan & Zain Saidin
3) Aril AF & Puteri Emma Adlinda
4) Irma Hasmie & Redza Syah
5) Syamsul Yusof & Puteri Sarah





Peminat yang ingin mengundi artis kegemaran mereka boleh mendapatkan maklumat lanjut mengenai cara-cara mengundi dengan melayariwww.meletop.com.my atau www.facebook.com/meletop.


Sumber : http://www.liriklagumuzika.com/2015/01/senarai-penuh-pencalonan-anugerah.html#ixzz3SADYs6Ju



#AME 2015 ni akan berlangsung pada ahad ni 22Feb2015. Dan ada artis artis hebat yang bakal membuat persembahan seperti Siti Nurhaliza , Joe Flizow ft Sona One, Akim ft The Majistret dan ramai lagi. Okay nak tengok Siti Nurhaliza perform sebab saya peminat Cik CT tapi tak kesampaian sebab dah takde kat rumah T.T

Pengacara #AME2015 ialah Johan&Zizan~! JOOOZANNNNN. Okay minat gilew dengan jozan ni. Gabungan yg torbaek sekalii jozan ni. Tapi takleh nak tengok sebab dah balik UPM dah T.T

#AME2015 boleh tengok di channel 104 Astro Ria, 105 Astro Prima, dan 135 Maya HD. Dan saya takde astro di kolej huwaaa makanya takleh tengokkk~haha sabauu jelah.


You Might Also Like

9 comments

  1. hahaha, jangan lupa calonkan sekali kumpulan 'caliph buskers' yang dah berjaya menggegarkan jiwa rakyat malaysia.
    rezeki Allah, tiada siapa yang dapat menjangkakannya...
    #blogspot : rawatankanser2013

    ReplyDelete
  2. Oh, hujung minggu ni ye acaranya. Akak nak tgk Tok Ti :)

    ReplyDelete
  3. wooo. tak sbr nak tgk joe flizzow ft sonaone.. krik2.. haha.. :)

    ReplyDelete
  4. Sy Tengok AME sebab nk tgk persembahan Dato Siti je. Hihi.

    ReplyDelete
  5. oh ahad ini eh? klau tak baca entri ni mmg tak tau lah. hehe

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.