http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

GIVEAWAY BIRTHDAY WE ALLS!

By 12:34:00 AM

Assalamualaikumm~!

Klik banner untuk joinn :)

Giveaway ni unik sangat sangatt. Kata acikwatie *tuan kepada segmen ni*, ini ialah projek mega acik. Nak tahu apa meganya pergi klik banner nunn Hehehe.

Syaratnya pun lahaiii mudah sangattt. So, apalagi jom ramai ramai support projek mega acik nii. Tak rugi pun, malahan dapat hadiah lagi gituuuh~ :p

Btw tarikh lahir sayaaa ~ 02/08/1993. *sila bagi hadiah kat saya eh kawan kawann hehe*

Okayy done semua. Nyte :)

Wassalam :)


You Might Also Like

6 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.