IPHONE 5S GIVEAWAY by SyafiqSpecki

by - February 19, 2015

KLIK BANNER UNTUK JOIN :)

Assalamualaikum~!

Harini nak join satu giveaway yang gempak punya. Gempak dari segi hadiahnya dan juga syarat-syarat nya haha.

Tapi nak join jugak, mana tahu bertuah. InshaaAllah >.<

And, saya nak tag ramai ramai kawan blogger yang gojes gojes eh :D



Oraitt sebenarnya rasa macam nak tag ramai lagii tapi tag dalam hati lah hehe. Yang tak ditag pun jom le join~! :D

Adioss~

Wassalam :)

You May Also Like

11 comments

  1. Sebab awak tag, so sy harus join. Haha XD
    Thanks for the tag:)

    ReplyDelete
  2. Terima kasih Sayidah sbb tag saya.. Saya cuba join nnt, tpi skrg internet kawasan saya sangat teruk, sbb tu jarang2 online. Sejak banjir melanda Kelantan tempoh hari, internet kt kawasan saya terus bermasalah hinggalah ke hari ini.

    ReplyDelete
  3. singgah :)


    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/02/iphone-5s-giveaway-by-syafiqspecki.html

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p