http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

IPHONE 5S GIVEAWAY by SyafiqSpecki

By 12:01:00 PM


KLIK BANNER UNTUK JOIN :)

Assalamualaikum~!

Harini nak join satu giveaway yang gempak punya. Gempak dari segi hadiahnya dan juga syarat-syarat nya haha.

Tapi nak join jugak, mana tahu bertuah. InshaaAllah >.<

And, saya nak tag ramai ramai kawan blogger yang gojes gojes eh :D



Oraitt sebenarnya rasa macam nak tag ramai lagii tapi tag dalam hati lah hehe. Yang tak ditag pun jom le join~! :D

Adioss~

Wassalam :)

You Might Also Like

11 comments

  1. Sebab awak tag, so sy harus join. Haha XD
    Thanks for the tag:)

    ReplyDelete
  2. Terima kasih Sayidah sbb tag saya.. Saya cuba join nnt, tpi skrg internet kawasan saya sangat teruk, sbb tu jarang2 online. Sejak banjir melanda Kelantan tempoh hari, internet kt kawasan saya terus bermasalah hinggalah ke hari ini.

    ReplyDelete
  3. singgah :)


    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/02/iphone-5s-giveaway-by-syafiqspecki.html

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.