http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

LOVE YOURSELF :)

By 8:49:00 AM



Okay nak siap siap pergi kelas ni. First kuliahh for the new sem,sem6 :D 
Don't forget..
Love yourself!
And I love myself :)

You Might Also Like

15 comments

  1. amboii sempat lagi up entri sebelum ke kelas ^^

    ReplyDelete
  2. psst...awk di tag utk mini GA ni ye...
    http://nokuchemong.blogspot.com/2015/02/mini-ga-by-nina-anies.html

    ReplyDelete
  3. sometimes, i love myself, and at the same time i hate myself too. i dont know why.. i think i will figured this out one day maybe. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. its normal to hate ourselves sometimes. saya pun pernah juga rasa macam tu. mungkin lebih rasa bersalah ? :)

      Delete
  4. Okay I will....


    probably. kekeke :P

    ReplyDelete
  5. kena sempatkan kalau dah title blogger tegar..haha kan KC?

    ReplyDelete
  6. i love myself and people arounds me

    ReplyDelete
  7. kadang2 kita suka , kadang2 kita benci . tapi kita tetap kita . apa pon mesti sayang pada diri sendiri kan

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.