http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

MENANG 2 SEGMEN&2GIVEAWAY ! :)

By 5:08:00 PM

Assalamualaikum~ !

Okay first time buat entry pasal menang segmen&giveaway ni. Sebelum sebelum ni time zaman jahiliah ttg blog ni memang takdelah banyak sgt join segmen. Dan ada je menang tapi tak buat entry pun pasal kemenangan tu haha. Malas barangkali.

Bulan february ni empat segmen/giveaway saya menang. 
Alhamdulillah rejeki. :D



primrosebunga.blogspot.com

Saya menang topup RM10 
(disponsor oleh Cik Fadzi Razak)



drshikinzainal.blogspot.com

Saya menang shiseido face mask hitam + Fridge Magnet




picturefinding.blogspot.com

Saya menang instant shawl



farahanaramlan.blogspot.com
Menang topup RM5



Alhamdulillah alhamdulillahh ~! :D

You Might Also Like

10 comments

  1. Salam singgah ptg dik...Wahh...banyaknya menang hadiah...Alhamdulillah rezeki adik tu...

    ReplyDelete
  2. Wahhh..sampai 4 skali menang.
    Memang langkah kanan.
    Hadiah akak dah sampai ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillahh :D

      ohh taktahu kak. sebab saya skrg ada kat rumah kakak. hehe

      Delete
  3. wah.. tahniah kak sayidah.. :) rezeki kan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. thankyou dear. yeap rejeki :)

      Delete
  4. semoga berjaya. dan selamat bsegmen :)

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.