http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

SEGMEN : BLOG REVIEW BY YANA

By 11:31:00 PM



Dah lama betul Cik Yana tak buat segmen kan?. So hari ini , dengan lafaz Bismillah Cik Yana merasmikan segmen yang bertajuk SEGMEN : BLOG REVIEW BY YANA. Tujuannya adalah Cik Yana nak tambah lagi bahan bacaan Cik Yana sementara ada masa lapang nie. So tanpa membuang masa korang perlu ikut syarat seperti di bawah.

SYARAT-SYARATNYA :

  • Follow blog Cik Yana  , Instagram Cik Yana  , Twitter Cik Yana  dan Fanpage Cik Yana
  • Letak tajuk  SEGMEN : BLOG REVIEW BY YANA
  • Letak tarikh sejak bila anda berblogging. Simple kan?.. 

Segmen ini akan berlangsung pada 09.02.2015 tepat pukul 12 tgh malam hingga ke 28.02.2015 pukul 11.59 PM. So apa lagi jom lah Join ramai-ramai.. 


You Might Also Like

2 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.