SEGMEN MENCARI BLOGLIST www.blogahbar.tk

by - February 20, 2015

Assalamualaikum~!

Holah holah cik sayidah in da houseeee~! Okay sebelum nak merepek lebih lanjut, saya nak seru rakan rakan blogger utk join segmen nii~


KLIK BANNER UNTUK JOIN :)

Dan, mengikut syrat yg ditetapkan, saya seharusnya meng- review blogahbar dan lagi dua blog sukahati blog sape pun. Okay meh saya review meh :D


www.blogahbar.tk
Blog yang simple tapi teratur, kemas. Tak semak. Mungkin sekali imbas blog ni tak menarik hati tapi bila dah baca entri entri nya, superb walaweh. Entri yang mantap dan menarik. Cuma mungkin blogahbar lagi menarik kalau dimeriahkan lagi dengan warna/corak/background/gambar :) Tapi yang paling penting, saya suka kata kat header tu - 'I THINK I WRITE' :D



http://nikainaa.blogspot.com
First time datang blog nik ainaa ni terpegun. Header lawa, background lawa, 'BIAR MIMIPI JADI KENYATAAN' tu pun lawa hehe. Kemas,teratur, tak serabut. Saya bagi 5 bintang :D




http://hidayah97-bittersweet.blogspot.com
Blog ni penuh dengan ke-pinkish-an gituw. and I like pink~ hehhe. Datang datang je blog ni, okayy tahu owner blog ni namanya nurhidayah suhailee. Orangnya cantek :D And blog ni kreatif. Dalam setiap entri mesti ada emoticon gerak gerak yang comel. Hehe saya bagi 5 bintang :)



Okay that's all.

Last, saya tag nik ainaa and yaya :)


Jom ramai ramai join segmen ni :)

Wassalam :)

You May Also Like

10 comments

  1. Hii Sayidah, saya perlukan maklumat anda untuk proses penghantaran hadiah :)

    http://picturefinding.blogspot.com/2015/02/senarai-pemenang-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. wah.. thanks kak sayidah.. eeee.. cantik ke? hahaha

    ReplyDelete
  3. waaah thank you sis. lain kli dtglah singgah lagi ya. hehe ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. you're welcome dear. okayh dont worry~! :D

      Delete
  4. Singgah sini.
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/02/segmen-mencari-bloglist-wwwblogahbartk.html

    ReplyDelete
  5. Semoga berjaya
    Singgah sini
    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
    Jemput join segmen saya yg terbaru ni ye..

    Segmen Mencari Bloglist blogahbar

    Senarai Peserta

    Mari sama2 kita berblogwalking kenali rakan blogger anda..

    Blogahbar

    Bagaimana Cara Blog Masuk Ke Search Engine

    Jemput Singgah yer..

    ReplyDelete
  6. Terima kasih atas review tu.. Ooo hias blog ye.. Nnti jika rajin sy hias.. Hehe..

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p