[TAMAT] BIRTHDAY GIVEAWAY by Farahana Ramlan

by - February 10, 2015
Assalamualaikumm~!


http://farahanaramlan.blogspot.com/2015/02/birthday-giveaway-by-farahana-ramlan.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN :)

Kalau nak tahu lebih lanjut tentang giveaway ni, klik je banner tu yeee. Meh nak bagi hint sikit..psssstt syarat dia mudah sangat jeee! :p


Okayh here we are~nak buat ucapan khas harijadii untuk adik farahana yang gojes melecun nii. But before that, let me introduce myself~


Nama akak Sayidah Napisah,anak Mar Ramli. Pelajar tahun 3, ijazah, UPM, course mathematics. Umur akak? Agak agakkk? *angkat angkat kening* Hehe I'm 22 years old. But not yet 22 years old lah sebab birthday akak 2 Ogos*okay sila save date ni walaupun lambat lagi =.= * That's why akak bahasakan diri akak, AKAK sebab awak lebih muda dan gojess. hehe


Okay done introduction muehehe. So... let me wish you my dear Farahana Ramlan,


Awak cantik. 

Awak comel. 
Awak gorgeous. 
Awak bijak *camne akak tahu? eh sukahati akak lah hehe*. 
Awak baik. *mana akak tahu awak baik? Akak boleh rasa aura baik hang sampai seremban ni ha :p*. 
Awak anak sulung dari lima beradik and semuanya gegurls. So, be an awesome role model to your sisters. Make your parents proud of you no matter what you do. Tak perlu nak banggakan parents awak dengan mendapat keputusan yang cemerlang, cukup hanya menjadi insan yang berguna now and in the future :)

So little girl..

stay kind, stay cool, stay gojess, stay lovely, stay cute like me :p, stay berceloteh di blog awak, stay create good memories in your life, stay healthy andddd stay with me >.< Eh? hehehe.

Akak doakan awak bahagia dunia akhirat aminnn. Semoga berjaya di dalam apa sahaja yang awak lakukan. Have faith on yourself. Be a good muslimah and takmo nakal nakal okayhh ?


All the best in your life! Muah ciked hehe :*



.THE END.


Last but not least, saya nak tag a few superb bloggers,


Jom join! :)

Thats all. Wassalam~ :)







You May Also Like

14 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p