http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

[TAMAT] BIRTHDAY GIVEAWAY by Farahana Ramlan

By 11:35:00 AM

Assalamualaikumm~!


http://farahanaramlan.blogspot.com/2015/02/birthday-giveaway-by-farahana-ramlan.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN :)

Kalau nak tahu lebih lanjut tentang giveaway ni, klik je banner tu yeee. Meh nak bagi hint sikit..psssstt syarat dia mudah sangat jeee! :p


Okayh here we are~nak buat ucapan khas harijadii untuk adik farahana yang gojes melecun nii. But before that, let me introduce myself~


Nama akak Sayidah Napisah,anak Mar Ramli. Pelajar tahun 3, ijazah, UPM, course mathematics. Umur akak? Agak agakkk? *angkat angkat kening* Hehe I'm 22 years old. But not yet 22 years old lah sebab birthday akak 2 Ogos*okay sila save date ni walaupun lambat lagi =.= * That's why akak bahasakan diri akak, AKAK sebab awak lebih muda dan gojess. hehe


Okay done introduction muehehe. So... let me wish you my dear Farahana Ramlan,


Awak cantik. 

Awak comel. 
Awak gorgeous. 
Awak bijak *camne akak tahu? eh sukahati akak lah hehe*. 
Awak baik. *mana akak tahu awak baik? Akak boleh rasa aura baik hang sampai seremban ni ha :p*. 
Awak anak sulung dari lima beradik and semuanya gegurls. So, be an awesome role model to your sisters. Make your parents proud of you no matter what you do. Tak perlu nak banggakan parents awak dengan mendapat keputusan yang cemerlang, cukup hanya menjadi insan yang berguna now and in the future :)

So little girl..

stay kind, stay cool, stay gojess, stay lovely, stay cute like me :p, stay berceloteh di blog awak, stay create good memories in your life, stay healthy andddd stay with me >.< Eh? hehehe.

Akak doakan awak bahagia dunia akhirat aminnn. Semoga berjaya di dalam apa sahaja yang awak lakukan. Have faith on yourself. Be a good muslimah and takmo nakal nakal okayhh ?


All the best in your life! Muah ciked hehe :*



.THE END.


Last but not least, saya nak tag a few superb bloggers,


Jom join! :)

Thats all. Wassalam~ :)







You Might Also Like

14 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.