YOONA MALAYSIA :: EFFA ::

by - February 18, 2015
Assalamualaikum~!




Rabi'atul Afifah *nama panggilan effa*. Makin famous budak ni sekarang. Sangat terkenal. Di Malysia dan juga di luar Malaysia ramai dah kenal dia. Seacrh je kat Encik Google tu -Yoona Malaysia. Melambak gambar effa ni keluar. Sebab? Sebab muka dia dikatakan sangat sejibik dengan Yoona SNSD(Girls Generation). Nak tahu sama ke tidak. Let's see~


Sama tak ?

Sama gilew kan ? kan ?

Okay apesal sama sangat korang ni ha ?

Comel. sangat. :)

EFFA vs YOONA

Majalah Indonesia

Ni gambar DP kat twitter effa yang the latest
Twitter : @Apple_Effa
Sumber gambar : Encik Google Images :)


Sebenarnyaa tadi ada cek mek urut kakngah saya yang tengah pantang sekarang ni. Kakngah saya baru melahirkan anak kedua seminggu lepas. Nak dijadikan cerita ateee, cek mek yang urut tu rupanya Ibu kepada Rabi'atul Afifah ni. Baruu tahuu okay walaupun dah lama kenal cek mek ni hahaha. Kelako pun ada.

Apa-apa pun cek mek, anak cek mek memang lawa dan comel seperti cek mek :P

Effa ni mak nya kata tengah belajar di satu sekolah agama. Effa berminat nak jadi ustazah. Wahh bagus bagus effa. Moga tercapai cita cita awak :)

Wassalam :)

You May Also Like

17 comments

  1. ha'ah.. sama sgt muka tu. senyuman drg pun sama..

    ReplyDelete
  2. haah lah. sebijik!! waaah planduk 2 srupa. kena cri lagi 5 org tu muka sama. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sejibik! Haha. Dah jumpa muka serupa dgn awak tak? :p

      Delete
  3. Dah la comel, lepas tu cita2 nak jadi ustazah.. bagus sangat! :D biar akhlak dengan rupa sama comel kan..

    ReplyDelete
  4. mmg lawa dan ada iras dgn yoona..

    ReplyDelete
  5. La..kak chik baru tau si afifah ni anak cik mek ye??hihihi..

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p