http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

BERITA BAIK DARI PIHAK SANA :)

By 11:16:00 PM

Assalamualaikum semua~

Pada suatu petang, saya cuba call pihak sana. Call tutt tuttttt je tak dapat pun disambungkan pada orang punya jawapan saya diterima atau tidak.


Beberapa minit kemudian pun tuttt tutttt dia tak angkat jugakk.


Huwaaaa dah lah masa tu ngantuk giloss sebab baru lepas makan haha.

Then tunggu punya tunggu tertido jap hadoiii. Nasib baik terbangun 4.45pm. So still ada masa untuk call kan.


Lepas tu, bismillahhh~ Dail number. Tutt tutt tutt tuttt


"Ye assalamualaikum~"

Yess alhamdulillah akhirnya! Angkat jugak dia.

Then, tanya lah saya diterima atau tidak. *Huwaaa takutnya masa nak terima jawapan tuuuu >.< *




"Sayidah Napisah Binti Mar Ramli ye? Tahniah, awak diterima buat praktikal di bank rakyat seremban."


BANK RAKYAT SEREMBAN

62A, Jalan Tuanku Munawir, Seremban , Negeri Sembilan.



My address's tempat praktikal~Yeayyy! Alhamdulillahhh! Akhirnya dapat juga tempat praktikal hujung bulan6 nanti :D

Dah tak payah fikir dah sekarang ni nak praktikal kat mana. Lepas satu beban. Phewww~


Okay tu je nak cerita. Hehe. 

Nyte. Wassalam :)


*lappy esok maybe dah elok amin :)*

You Might Also Like

9 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.