BERITA BAIK DARI PIHAK SANA :)

by - March 11, 2015
Assalamualaikum semua~

Pada suatu petang, saya cuba call pihak sana. Call tutt tuttttt je tak dapat pun disambungkan pada orang punya jawapan saya diterima atau tidak.


Beberapa minit kemudian pun tuttt tutttt dia tak angkat jugakk.


Huwaaaa dah lah masa tu ngantuk giloss sebab baru lepas makan haha.

Then tunggu punya tunggu tertido jap hadoiii. Nasib baik terbangun 4.45pm. So still ada masa untuk call kan.


Lepas tu, bismillahhh~ Dail number. Tutt tutt tutt tuttt


"Ye assalamualaikum~"

Yess alhamdulillah akhirnya! Angkat jugak dia.

Then, tanya lah saya diterima atau tidak. *Huwaaa takutnya masa nak terima jawapan tuuuu >.< *




"Sayidah Napisah Binti Mar Ramli ye? Tahniah, awak diterima buat praktikal di bank rakyat seremban."


BANK RAKYAT SEREMBAN

62A, Jalan Tuanku Munawir, Seremban , Negeri Sembilan.



My address's tempat praktikal~Yeayyy! Alhamdulillahhh! Akhirnya dapat juga tempat praktikal hujung bulan6 nanti :D

Dah tak payah fikir dah sekarang ni nak praktikal kat mana. Lepas satu beban. Phewww~


Okay tu je nak cerita. Hehe. 

Nyte. Wassalam :)


*lappy esok maybe dah elok amin :)*

You May Also Like

9 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p