http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

DEBARAN MENUNGGU JAWAPAN DARI PIHAK SANA

By 4:31:00 PM

Assalamualaikum~

Dup dap dup dappp. Alahaiii debarnyaaa kita di sini menunggu jawapan dari belah sanaaa.

Haaaaa~ce teka debaran fasal apa yang saya bimbangkan ni?

Baiklah, meh saya ceritaa~

Sebenarnyaaa petang tadiiiii

Sebenarnyaaaa

Dan sebenarnyaaaaa

Petang tadi kannnn

*kejap je lagi sabar ye* :p

Petang tadi ada call someone

Debar gila nak call someone tu tauuu

Lepastu kannnnn

Cakap cakap la dengan seseorang ni.

Agak lama lah jugakkk callingg

Lepastuuu kann

Dia kata tak boleh nak bagi jawpan sekarang~

Tapiiiiii

InshaaAllah minggu depan ada jawapan nya

Dannnn

Saya berharap sangat saya diterimaaaa~!! Huwaaaa



SESEORANG ITU : encik norman. menguruskan pelajar praktikal Bank Rakyat.

Hehehhehe.

Saya harap dapat lah tempat praktikal di Bank Rakyat Seremban kerana saya dah penat nak minta tempat lain. Sebelum ni dah apply Pusat Zakat Negeri Sembilan tapi tak diterima sebab dah cukup orang. Dan kali ni harap harap dapat. Aminnnn 

Okay tu je nak caerita hehehe

Daa~waassalam :)

pssssstt : bagi sesiapa yang hampir kena tertipu tadi dengan berimaginasi ttg perkara yang mengujakan itu ,mohon bersabar ye >.<

You Might Also Like

6 comments

  1. Serius suspen.. Ingatkn apalah tadi.. Hahaaa

    ReplyDelete
  2. tumbuk nak? Hahahahh. ingatkan mak mentua tadi. beria baca dengan teliti. Kahkahkah :P

    ReplyDelete
  3. Good Luck ...
    Agak suspen... tadi tu

    ReplyDelete
  4. Moga dipermudahkan ye.. Moga dapat panggilan yang dinantikan ;)

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.