DEBARAN MENUNGGU JAWAPAN DARI PIHAK SANA

by - March 05, 2015
Assalamualaikum~

Dup dap dup dappp. Alahaiii debarnyaaa kita di sini menunggu jawapan dari belah sanaaa.

Haaaaa~ce teka debaran fasal apa yang saya bimbangkan ni?

Baiklah, meh saya ceritaa~

Sebenarnyaaa petang tadiiiii

Sebenarnyaaaa

Dan sebenarnyaaaaa

Petang tadi kannnn

*kejap je lagi sabar ye* :p

Petang tadi ada call someone

Debar gila nak call someone tu tauuu

Lepastu kannnnn

Cakap cakap la dengan seseorang ni.

Agak lama lah jugakkk callingg

Lepastuuu kann

Dia kata tak boleh nak bagi jawpan sekarang~

Tapiiiiii

InshaaAllah minggu depan ada jawapan nya

Dannnn

Saya berharap sangat saya diterimaaaa~!! Huwaaaa



SESEORANG ITU : encik norman. menguruskan pelajar praktikal Bank Rakyat.

Hehehhehe.

Saya harap dapat lah tempat praktikal di Bank Rakyat Seremban kerana saya dah penat nak minta tempat lain. Sebelum ni dah apply Pusat Zakat Negeri Sembilan tapi tak diterima sebab dah cukup orang. Dan kali ni harap harap dapat. Aminnnn 

Okay tu je nak caerita hehehe

Daa~waassalam :)

pssssstt : bagi sesiapa yang hampir kena tertipu tadi dengan berimaginasi ttg perkara yang mengujakan itu ,mohon bersabar ye >.<

You May Also Like

6 comments

  1. Serius suspen.. Ingatkn apalah tadi.. Hahaaa

    ReplyDelete
  2. tumbuk nak? Hahahahh. ingatkan mak mentua tadi. beria baca dengan teliti. Kahkahkah :P

    ReplyDelete
  3. Good Luck ...
    Agak suspen... tadi tu

    ReplyDelete
  4. Moga dipermudahkan ye.. Moga dapat panggilan yang dinantikan ;)

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p