http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

DOA UNTUK MENTUA ?

By 10:12:00 AM


DOA UNTUK MENANTU :


Moga menjadi penyejuk hati anakku. Bersedia susah senang bersama. Dapat membimbing keluarga ke syurga dunia &akhirat.

DOA UNTUK MENTUA ?

apakah doa anda untuk mentua anda ? :)

 

DOA UNTUK MENTUA
SUMBER: GOOGLE


You Might Also Like

9 comments

  1. Bagus untuk org yg berkahwin bace ni :)..hihi..#EFG

    ReplyDelete
  2. blum ada mentua tp memng berdoa dpt mertua yg baik dn boleh trima dan layan kita mcm anknya sdiri. ^^

    ReplyDelete
  3. belum ada mentua, tp nak amalkan hihi tq

    ReplyDelete
  4. Hamboi KC, kemain lagi ye doa mentua-menantu sekarang. Ehem :D

    Kak Sha pun nak simpan lah doa ni. Mana tau jumpa prospek mak mentua tengah jalan, teruih bagi doa ni, hehe :D

    ReplyDelete
  5. bagus belajar dari awal mengenai mertua :)

    ReplyDelete
  6. Mertua pn mak ayah kita juga..alhamdulillah sy dpt mertua yg sgt baik

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.