HAPPY BIRTHDAY AKIF IMTIYAZ~!

by - March 07, 2015


HAPPY BIRTHDAY AKIF IMTIYAZ~!
AKIF IMTIYAZ

Assalamualaikum :)

Khas buat kak lya . Kak lya ni salah seorang ahli #ExchangeFeedGroup ye fyi :)


Okay tahu tahu kak lyaaa tahu lambattt~ Maafin kerana lambat sangat buat entry wish birthday anak kak lya yang hensem ada lesung pipit mahal giloss ni hehehe.

Boleh lagi kan kak lya nak wish kan kannnnn? Heheehehe


Dear akif imtiyaz,
Akif ni comel sgt sampai akak*akak tau,bukan makcik haha bajet muda iolls* rasa nak cubit cubit je pipi tu, nak cucuk cucuk je lesung pipit tuuu! hehehehe. Semoga Allah merahmati akif sekeluarga, be a good boy tauu. Jadi insan yang berguna kepada ibubapa, keluarga, bangsa,agama dan negaraaa ye.. Bahagia dunia akhirat aminnnn :) akak wish u all the bestttt~! :D

*mercunnn meletup letupp haha*

Okay done kak lyaaaa~! Hehehhehe. 

Love you kak lya. Daaa~

Wassalamm :D

You May Also Like

5 comments

  1. Alahai siap up entri mak kauu,, hahaha ok pasni lanjer burger bakoorr hahaha..tq kc ..hehehe akak la sangat,,

    ReplyDelete
  2. Lesung pipit mahal tu jealous jap :(

    ReplyDelete
  3. Salam singgah sini dik....wahh...siap ada entri lgi unruk wish kat akif imtiyaz...memang hemsem akir berlesung pipit....

    ReplyDelete
  4. Lesung pipi akif tu yang marketnya.. huhuuu Happy birthday Akif

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p