http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

HAPPY BIRTHDAY AKIF IMTIYAZ~!

By 11:46:00 PM



HAPPY BIRTHDAY AKIF IMTIYAZ~!
AKIF IMTIYAZ

Assalamualaikum :)

Khas buat kak lya . Kak lya ni salah seorang ahli #ExchangeFeedGroup ye fyi :)


Okay tahu tahu kak lyaaa tahu lambattt~ Maafin kerana lambat sangat buat entry wish birthday anak kak lya yang hensem ada lesung pipit mahal giloss ni hehehe.

Boleh lagi kan kak lya nak wish kan kannnnn? Heheehehe


Dear akif imtiyaz,
Akif ni comel sgt sampai akak*akak tau,bukan makcik haha bajet muda iolls* rasa nak cubit cubit je pipi tu, nak cucuk cucuk je lesung pipit tuuu! hehehehe. Semoga Allah merahmati akif sekeluarga, be a good boy tauu. Jadi insan yang berguna kepada ibubapa, keluarga, bangsa,agama dan negaraaa ye.. Bahagia dunia akhirat aminnnn :) akak wish u all the bestttt~! :D

*mercunnn meletup letupp haha*

Okay done kak lyaaaa~! Hehehhehe. 

Love you kak lya. Daaa~

Wassalamm :D

You Might Also Like

5 comments

  1. Alahai siap up entri mak kauu,, hahaha ok pasni lanjer burger bakoorr hahaha..tq kc ..hehehe akak la sangat,,

    ReplyDelete
  2. Lesung pipit mahal tu jealous jap :(

    ReplyDelete
  3. Salam singgah sini dik....wahh...siap ada entri lgi unruk wish kat akif imtiyaz...memang hemsem akir berlesung pipit....

    ReplyDelete
  4. Lesung pipi akif tu yang marketnya.. huhuuu Happy birthday Akif

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.