http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

MAKLUMAT AGIHAN BAUCAR BUKU 1 MALAYSIA (BB1M)

By 3:00:00 PM


MAKLUMAT AGIHAN BAUCAR BUKU 1 MALAYSIA (BB1M)

MAKLUMAT AGIHAN BAUCAR BUKU 1 MALAYSIA (BB1M)

MAKLUMMAT AGIHAN BAUCAR BUKU 1 MALAYSIA


Sabtu ahad ni den balik rumah maka nyaaa kena pergi ambik kat BHEP le hehehehe :p

You Might Also Like

8 comments

  1. Kak Sha selalu kecek dengan adik mintak novel 1 kalau baucer dia dah dapat. Hehe ^^

    ReplyDelete
  2. ok pasni boleh shoping buku yeay!!

    ReplyDelete
  3. nak pinjam sekeping... hehee nak beli novel :p

    ReplyDelete
  4. untungkn skrg mcm2 bantuan..smpt merasa sekali..

    ReplyDelete
  5. datanglah amik kat k11... saya ada... hehehe

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.