http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

MINGGU 5 MINGGU HAVOC !

By 12:05:00 AM

penat
rasa nak tampar je muka ni kan? hahha
Assalamualaikum semua~!!

Alhamdulillah lappy saya dah sihat. Kena charge RM70 ohohoiiii~ Mahai sikit dia charge sebab katanya wireless lappy saya ni rosak so dia beli something namanya prolink. Melayang le rm70. Takpelahhh asalkan lappy sihat hehhee.

Lappy sihat tapi tak boleh nak blogwalking.

Sebabnya?

Minggu ni dah minggu ke-5 sem 6. Makanya.. 

Minggu ke-5 ialah start minggu test 1. Saya minggu ni ada 3 test. Manusia&Alam Sekitar, Complex Analysis dan lagi satu Quality Control.


Fuhhh semput jap. 3 hari berturut - turut. Rabu,khamis dan jumaat.

Lepastu minggu depan kena hantar report dan research proposal tentang journal yang diberikan. Fuhhh semput lagi hahaha.

Tak kira lagi kerja sekolah tutorial kaedah matematik. Dengan soalan yang banyaknya. Fuhhhh fuhhh. *bukan beranak eh hahaha*

Nampak la kan busy di situ haha. Setelah berjimba kat Seoul Garden ahad lepas. Nampaknya ramai jeles nyee saya pergi Seoul Garden ye ? hehhehe. Sila jeles. Ke ada yang tak baca lagi entry saya semalam pasal Seoul Garden? Kalau belum baca, jom baca kat SINI :)


Tapi busy busy pun ,time makan sempat la layan drama korea Kill Me, Heal Me. Sedap hokehhh drama ni. Dah la hero hensem bak hang hahaha.


Okay lah. Nak sambung studyyy huhuhuu~ Stay up lagi kah malam iniii kita?

Btw, minta maaf tak sempat nak blogwalking dan tinggalkan komen or jejak or klik nuffnangg. So sooorrryyyyyyyyyyy*sampai infinty*

Minggu -5 & Minggu-6 students memang busyyy gila hehehe.

Okay sekian.

Wassalam :D

You Might Also Like

2 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.