http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

PENAMBAHAN AHLI #ExchangeFeedGroup

By 12:16:00 PM

Assalamualaikum~~ :)


#ExchangeFeedGroup

Hoyeahhh~! Alhamdulillah ada 4 orang baru di dalam #exchangefeedgroup :D Sebelum ni ada 13 ahli #exchangefeedgroup. Semua nya sporting sporting belaka. seriuuusss membe #exchangefeedgroup memang sporting&happening. 



1. Mommy Irra @rayyankata (Puan Admin)
 
 

2. Anizz Anissa @anizz_annisaa
 
 

3. Arz Moha +aRz MoHa 
 
 

4. Nur Inani +Inani Hazwani 
 
 

5. Bonda +Zaidalifah Hussin 
 
 
 
 

7. Lya +Akif Imtiyaz 
 
 

8. Ejoy +Haffizul Iskandar 
 
 

9. Ezwan +ewento marcello 
 
 

10. Ana @anajingga
 
 

11. Lela +aswa leyla 
 
 

12. Dayah +adk dayah 
 

13. Sayidah +sayidah napisah 



And here we are ~~ 4 ahli baru #exchangefeedgroup


14. Shahira +Nurul Shahira 


15. Cik candy +Cik Candy 


16. Nur'ain +DRAMATIC UNIQ 


17. Aisya +Siti Aisya Ibrahim 




APA ITU #EXCHANGEFEEDGROUP ?


#exchangefeedgroup adalah salah satu cara untuk mempromosikan blog. Promosi dari segi macam mana? Feed blog yang terlibat akan terpapar di blog berlainan dalam masa 3 hari. Maksudnya, kalau dalam 1 group tu ada 20 orang blogger, maka feed terbaru dari blog korang akan terpapar selang seli 3 hari di blog A, 3 hari kemudian di blog B, 3 hari kemudian di blog C dan seterusnya sehingga habis pusingan 19 orang. Dan cycle akan bermula semula.


Dengan menyertai #exchangefeedgroup ni, peluang untuk entry post kita dilihat dan dibaca oleh oleh orang lain lebih cerah. Sebab, pembaca setia blogger C mungkin tak pernah pun tahu kewujudan blog korang, tapi bila feed blog korang berada di blog blogger kesayangan, dapat pulak tajuk yang menarik-tertarik-kau-memang-de'-boom, kemungkinan tak untuk entry kita diklik dan dibaca?


Lagi satu, kelebihan #exchangefeedgroup ialah apa yang kita tak tahu,kita boleh terus tanya di whatsapp #exchangefeedgroup. Otai otai di situ confirm akan jawab pertanyaan tersebut. 


Lagi satu, tahu tak apa itu Google Analytic ? Macam mana nak tahu users di GA kita? SEO? Apa itu SEO? Macam mana nak tingkatkan SEO? Bagaimana nak check SEO ?Apa perkara yang boleh rendahkan SEO? Apa itu heading, subheading, minor heading? Bagaimana permalink,schedule,search description berfungsi ? Ranking Alexa? Bagaimana nak check ?

Haaaa semua persoalan persoalan tu saya dapat tahu jawapannya daripada #exchangefeedgroup ni. Sangat membantu :)


Jadi, pada sesiapa yang berminat untuk join #exchangefeedgroup ,jangan segan jangan malu untuk contact puan admin iaitu kak irra. No. telefon ada di gambar atas sana :)

Jangan takut untuk mencuba sesuatu yang baru & yang boleh mendatangkan manfaat pada kita. 


Bak kata kak irra~ kalau takut kena ombak, jangan berumah di tepi pantai. 


Beramadah gitu~ ahli #exchangefeedgroup memang sekarang ni dah start suka bermadah. Semua disebabkan abg ezwan yang suka sangat pantun haha.

Okay thats all. Moga ada manfaat. 

Wassalam :)




You Might Also Like

9 comments

  1. Cik Candy sudah join. Anda bila lagi ?

    ReplyDelete
  2. owh eh..bermadah berhelah..pcl x sempat . EFG ada banyak lg manfaat..masuk la join kitaorang.

    ReplyDelete
  3. Ahahahaa....nyanyi lagu madah berhelah ciked

    ReplyDelete
  4. haha saya baru nk join. dah email jumaat leps lagi tp sbb jrg tgk email bru harini
    perasan >_<

    ReplyDelete
  5. KC kena nyanyi satu dlm whapsapp, lagu tema EFG :D

    ReplyDelete
  6. pergi masjid pakai capal, ini semua jarjit punya pasal

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.