http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

PERMOHONAN BR1M 2015 SAYA TIDAK LULUS :(

By 3:22:00 PM

Assalamualaikum semua~

Lupa nak cerita. Haritu semak status permohonan BR1M 2015 saya lagi sekali sebab kan haritu sedang dalam proses. Lepastu check check, terpaparlah ~~



NAMA : SAYIDAH NAPISAH BINTI MAR RAMLI

NO. PENGENALAN : 930802-XX-XXXX

STATUS PERMOHONAN : PERMOHONAN TIDAK LULUS

ALASAN TIDAK LULUS BR1M 2015 : PEMOHON TELAH MENERIMA BAUCAR BUKU



Gitu lah al-kisah alasan kenapa permohonan br1m saya tidak lulus . hehee. 

Anda pula bagaimana ? Dah semak status permohonan BR1M 2015 ? Kalau belum, klik SINI 

 

Belum mohon lagi? Atau terlupa nak mohon ? Atau tak tahu pun apa itu BRIM 2015

 

Jika belum mohon lagi, boleh tahu cara buat rayuan BR1M 2015 di SINI. Tarikh tamat : 31MAC2015.

 

Jika hendak tahu lebih fasal BR1M 2015 , boleh klik SINI

 

Dan jika hendak tahu syarat kelayakan untuk mendapat BR1M 2015 ni, boleh klik SINI.


Itu sahaja sedikit info, moga ada manfaat :D

Wassalam.


*Lappy tak sihat lagi T.T


You Might Also Like

6 comments

  1. saya pun sama sebab kan student dapat BB1M..
    hehehe.. jangan tamak.. :)

    ReplyDelete
  2. hahaha (gelak kesian) ;)
    #exchangefeedgroup

    ReplyDelete
  3. Oh haah kan siapa yang dapat baucar buku tak dapar BRIM haha sama lah kita senasib

    ReplyDelete
  4. hahaha. amboii brim nak baucar buku nak. kemainn kc. hahaha

    ReplyDelete
  5. Well done! Nice post! This really helps me to find the answers to my question. Hoping, that you will continue posting articles having lots of useful information. Thanks a lot! brim 2016

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.