http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

SEOUL GARDEN, THE MINES, SERDANG

By 11:00:00 PM


Lokasi : SEOUL GARDEN, THE MINES, SERDANG



*mohon jangan tergoda ye makanan makanan di bawah dan juga orang nya :p*


SEOUL GARDEN, THE MINES
bersih aje kan? sebab baru nak start ni hahaha. bismillahhhhh~

sos sedap
pelbagai jenis sos yang sodap sodap

salad sayuran
salad. sayuran. saya langsung tak makan benda ni. saya tak suka makang sayur hehehe. okbai

SEOUL GARDEN, THE MINES
Peaceee :D

lokasi ABC sedap
ABC. Air Batu Campur. ABC ni kena buat sendiri tau. Takde yang ready made. Ni saya ngn kawan saya yg buat. Tak percaya? Jom sccroll lagi bawah hehhee

aiskrim coklat dan jagung sedap
Aiskem yang marvelous sedap gilos. Askem coklat ni dia rasa macam mocha tau. Askem jagung tu pulak rasa nya macam kopi caramel. Perghhh berapa kali saya tambah haha.

friendship
Okay iklan. Ni kawan saya Nabilah or panggil Q. Kalau ada gaya macam tak senonoh tu abaikan hahaha

SEOUL GARDEN, THE MINES
Khusyuk tak khusyuk la kan bakar daging hehehehe. *lakonan semata*

friendship
Ni pulak kakak kembar iolls. Namnya wanie. Dia geng kuat makan saya time pergi seoul garden ni semalam hahaha.

cara buat ABC sedap
Haaaaa tudiaaa~ Inilah mesin buat ABC kat atas tadi tu. Masukkan ais kat bahagian atas mesin ni. Pastu tekan ON, so dia akan jadi macam ni.

topping ABC
Ni pula ABC punye topping. Pilih je nak apa untuk ditaburkan kat timbunan ais tadi. laici ada, nata de cocoada, jagung ada, susu ada, sirap ada. Mcam macam ada. Saya ngn Q main ambik je sesuka hati kami  n taruk dekat bowl ice hahaha. Yang lawaknya, sedap okay kitorang buat~!! Hahaha

pilihan makanan di SEOUL GARDEN, THE MINES
Variety of fooddzzz~ :p

SEOUL GARDEN, THE MINES
daging ayam yang sedang dibakar. Supper tomyam nye pulak sodapp gilos :p

pilihan makanan di SEOUL GARDEN, THE MINES
Banyak kannn banyak kannn? arghhh rasa nak makang semua haha

Aneka aiskrimmm. And of course choclate askem is my favourite~!! :D

SEOUL GARDEN, THE MINES
Teman wanie ambik makanan. heheheeh

SEOUL GARDEN, THE MINES
Betapa gelojoh nya nad n q hahaha


Okay done~!! Ngegegegegege. Takde niat nak bagi terliur tau. Nak share je apa yang ada kat Seoul Garden ni hehehew :p

Byee 
wassalam :)

You Might Also Like

16 comments

  1. wah..bestnye..kena menyinggah jugak nnti ni

    ReplyDelete
  2. wah... kecur air liur....
    dah lama tak pergi mines...
    tapi rasanya dulu tak ada seoul garden... baru bukak ke?
    harga berapa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada seoul garden kat mines hehe. 30 hengget lebih hehe

      Delete
  3. sedapnya tuuuuu......
    errmmmm... kena try juga ni sekali... hihihihihiii... ;)

    *rindu kawan2 EFG.... ada kawan baru ye.....?*

    ReplyDelete
  4. Bestnyaaaa. Smlm baru terasa nak makan. Nnt next weekend lah plakkk. Hehe

    ReplyDelete
  5. Ok, balik ni kak Sha kena singgah seoul garden!

    ReplyDelete
  6. Sedapnyaaa!!! dok kata nak pergi soul garden tak pergi2 lagi hehehe

    ReplyDelete
  7. wkwkwkwkwkw...lama sungguhhh tak makan steamboat..tetiba teringat seafood yg dipanggang atas bara api........Seoul garden tuhhhhhhhhhh.........yummy...yummyyyy

    ReplyDelete
  8. dh lama x pergi mkn d seoul garden...nak pegi mkn sorang x best..nak ajak adik lagi 2 org tu duit x cukup lagi huhuh...terliur den

    ReplyDelete
  9. sedap dan berselera dgn makanan korea ..sebab dlm.rumah mhanisng suka..aduss pening kdg tu nak buat menu..main belasah je..nt ada masa nk ke sana .
    lg satu...apesal anak dara x.suka mkan sayur? anak pcl pon sama..hurm.

    ReplyDelete
  10. amboii makan beesar btul kc. comel je kc ni yer. hehehe *bodek ni* =P

    ReplyDelete
  11. bonde nak try nnt kat Seoul garden@ dpulze cyberjaya ada

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.