http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

SOALAN PALING SUSAH NAK JAWAB

By 4:24:00 PM

Soalan yang paling susah nak jawab~

tanda soal
what ?


'Nak makan apa ?'

Like seriously kot. Kalau balik dari kelas singgah cafe untuk beli makanan tengahari or malam mesti macam~

nak makan apa eh.

nak makan apa eh. 


Dari bas otw ke cafe sebenarnya dah fikir dah nak makan apa. Lepastu dah jenguk dari satu ke satu kedai pun still tak boleh nak jawab soalan 

'nak makan apa?'


Dah buat pusingan 2,3 kali sampai pergi balik ke kedai makan yang pertama , stilll~ 

NAK MAKAN APA NIII?


Arghh~ pergh macam tension sangat je kan. Kalah soalan exam hahaha. Tapi memang betul tau, soalan wajib kita tanya time kat kedai makan~

Nak makan apa eh?


Over and over againnn. 
Last-last beli jugak, ikut mana yang tak sesak kedai nya. Hahaha

.THE END.


You Might Also Like

6 comments

  1. Akak jenis telan ape je yang ada kat kantin tu :)

    ReplyDelete
  2. kikikih . tapi kc hari2 anta makanan best2 . geram !

    ReplyDelete
  3. Ada lagi satu soalan. Nak makan kat mana eh? Hahaha

    ReplyDelete
  4. Hahahahaa. tak lagi susah nak jawab bila nak kawen? Hahahahha

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.