SOALAN PALING SUSAH NAK JAWAB

by - March 04, 2015

Soalan yang paling susah nak jawab~

tanda soal
what ?


'Nak makan apa ?'

Like seriously kot. Kalau balik dari kelas singgah cafe untuk beli makanan tengahari or malam mesti macam~

nak makan apa eh.

nak makan apa eh. 


Dari bas otw ke cafe sebenarnya dah fikir dah nak makan apa. Lepastu dah jenguk dari satu ke satu kedai pun still tak boleh nak jawab soalan 

'nak makan apa?'


Dah buat pusingan 2,3 kali sampai pergi balik ke kedai makan yang pertama , stilll~ 

NAK MAKAN APA NIII?


Arghh~ pergh macam tension sangat je kan. Kalah soalan exam hahaha. Tapi memang betul tau, soalan wajib kita tanya time kat kedai makan~

Nak makan apa eh?


Over and over againnn. 
Last-last beli jugak, ikut mana yang tak sesak kedai nya. Hahaha

.THE END.


You May Also Like

6 comments

  1. Akak jenis telan ape je yang ada kat kantin tu :)

    ReplyDelete
  2. kikikih . tapi kc hari2 anta makanan best2 . geram !

    ReplyDelete
  3. Ada lagi satu soalan. Nak makan kat mana eh? Hahaha

    ReplyDelete
  4. Hahahahaa. tak lagi susah nak jawab bila nak kawen? Hahahahha

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p