http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

TAMAT EKSPEDISI JEJAK YAMASHITA 2015

By 5:00:00 PM


EKPEDISI JEJAK YAMASHITA 

- UPNM


Apakah itu Ekspedisi Jejak Yamshita ?

Kalau nak tahu, saya ada buat satu entry sebelum ni fasal Ekpedisi Yamashita. 
Mohon baca di SINI


Dan kelmarin, 2 Mac 2015 ,tamat sudah ekpedisi ini yang berlangsung selama 8 hari. 
Penat berbasikal dari Port Dickson hingga ke Ulu Tiram. 
Lebih kurang 430 KM perjalanan.


Tunjuk muka abang saya sikiitt hehhee. 
Abang saya salah seorang yang menyertai ekpedisi ini dan alhamdulillah semuanya berjalan lancar dan basikalnya yang utuh itu tiada mengalami sbarang kerosakan. Hoyeahhhh~! 
*hensem tak abg saya >.<*

faedah berbasikal
posing sikittt~




Bergambar selepas selamat tiba di Ulu Tiram :D
jejak yamashita
semua yang terlibat di dalam Ekspedisi Yamashita

ALHAMDULILLAH :)

You Might Also Like

8 comments

  1. Sy kerja di ulu tiram satu ketika dulu

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah and tahniah! *tepuk tangan*

    ReplyDelete
  3. Giler best kowt. aci tak nanti kita plak buat aktiviti mcm gini :)

    ReplyDelete
  4. Peh, ni yang berekspedisi, KC ke abang KC? Konpius.

    ReplyDelete
  5. Haa...akak tau.. Berbasikal sampai ke Jepun :)

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.