http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

THE MINES : JALAN JALAN CARI MAKANG

By 9:53:00 PM

THE MINES

Lokasi : Serdang, Selangor.


Harini hari ahad, makanya ~~ kita bebas melakukan apa sahaja aktiviti aktivti yang best dan bermanfaat. Contohnyaaaa, makan makan dan makan yeah! Memberi tenaga dan menternak lemak hahaha. Memang tak sedap diri sikit cik sayidah ni. Walaupun pipi dah membulat, tetapi nafsu makan  ku yg besar tidak dapat ku sekat ouch~! Hehehe.





makan burger banyak kalori
CARLS JUNIOR
Dengan penuh syahdu nya, ku sempat mencucuk pipi sambil mengambil Burger Swiss Crispy Combo yang berharga RM19.70 ku ini. haha. Sedap gila giloss burger ni. Dah la besar, ayam dalam dia memang sedap dan berisi dan rangup. Ada hirisan tomato gemok dan juga salad yang lazat. Disertakan juga fries kotak large. Perfecto for my lunch today :D

*air liuh hampir meleleh teringatkan burger sedap ni adehhh kihkih*



almond caramel pretzel auntie anne's
AUNTIE ANNE'S : ALMOND CARAMEL ALMOND
 Okay almond caramel ni pulakkk first time rasa. Dia nampak je macam tak menarik kan tapi nasib baik le kawan suggest makan ni. Dan ianya ternyata sedap kebabommm rasa nak makan 40ketul lagi. Okay over 40 ketul kan haha. Pretzel ni kita cicah dengan caramel dalam bekas kecik tu. And it tastes so delicious de amore :p



eclairs pretzel stix
AUNTIE ANNE'S : ECLAIRS PRETZEL STIX
 Saya tahu nampak sedap. Tapi memang sedap punnnnn~! :D Pretzel stix ni disalut dengan coklat yang delicious gilew! Ada 6 stix satu kotak tu. Dalam gambar tu kalau kira ada 5 je sebab saya dah makan satuuu kihkih ~ :p



donut coklat sedap
BIG APPLE
 Big apple satu je tinggal. hahaha. Kerana yang empunya nya bukan saya tapi roomate saya dan beliau bermurah hati nak bagi saya satu hehe. Jadi officially ini ialah makan malam sayaaa hehe. Rejeki jangan ditolak ye dok?



erti sahabat setia
with FARAH LIYANA (kanan)
Alhamdulillah dapat sahabat yang baik ni, Farah Liyana namanya. Sanggup bawak dan teman saya ke Mines ni dengan main purpose nya hendak membeli spec baru saya. Wlauapun tak sihat sangat, tapi gagah kan juga diri. Pretzel Auntie Anne's tadi tu pun dia belanja. Haih sweet beno dia ni hehe. 



Alhamdulillah finish done~! 
Yang tengok makanan2 atas tadi tu malam2 cenggini jangan meleleh pula air liur yeee.
Hehehe kidding >.<

Wassalam :D

You Might Also Like

8 comments

  1. Haip, dah tunjuk-tunjuk gambar-gambar best, baru nak pesan jangan meleleh air liur!

    ReplyDelete
  2. Alahaii makan makanan tu memang menggodakan..

    ReplyDelete
  3. sedapppnya nampak....singgah sini.. ^-^v

    ReplyDelete
  4. pehhh makan big apple jugak.hahaha. banyak makan kc :P

    ReplyDelete
  5. wah. makan bnyk.. :) memang gilaaaa rasa nak jugak!! haha..

    ReplyDelete
  6. saya pun selalu fly pegi the mines dari ukm...kihkih..kadang kadang kalau takde kelas terus pegi carik makan kat sana...tang pretzel almond caramel tu memang benda wajib yang saya carik...kut kalau terserempak bole la tegur..hihi

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.