http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

TREND TYPO & TYPO EKSTREM

By 10:17:00 PM


Assalamualaikum~

Typo everywhere. Hahaha.


Typo dah jadi trend sekarang ni. Lagi lagi typo kat whatsapp.sangat bermaharajalela. Lagi hotzz typo Jalaludin Hasan ~ SENTIASI. Hehe

Macam mana boleh typo? 


Banyak sebab yang boleh menyumbang kepada typo ni such as handphone nak taip huruf kecik sangat tapi jari besar, taip laju nak cepat sebab perbualan tgh hangat lagi2 dalam satu group yang ada ramai orang haha, suka mengejek orang typo last2 dia pun join typo sekali (ni namanya kifarah haha)


Itu lah antara sebabnye. Ke ada lagi? Mungkin boleh tambah sndiri hehe


Typo berjangkit?


Okay ini seriusss :p Sama ada dari segi penulisan atau percakapan, kalau kita asyik dengar atau tengok orang typo, kita pun lama2 akan typo jugak. Haha. Tak caye? Tak caye sudah nama die dollah...... *sambung sendirii lalalalala~*


Typo paling teruk pernah anda dengar atau nampak?


Saya ada pernah nampak satu typo ni. Kawan whatsapp saya. Kami tengah bincang pasal tempat LI (latihan industri). Kami nak apply Pusat Zakat Negeri Sembilan utk buat praktikal. Lepastu borak2 then tetibe dia tulis 'pusat zakar'. Adoiiii terkezut beruk la den. Hahaha. Yg lagi lawak dia tak perasan pun and tak betulkan pun. Then saya cakap 'weh jangan carut kat sini lah' hahaha. Tu le kisahnya. Bagi saya typo tu lah paling ekstrem so far dalam hidup saya >.<


And pula bagaimana? Hehe.


Btw, ratu typo #exchangefeedgroup yang famous gojes jatuh kepada kak Lya :p Raja typo #exchangefeedgroup takdok lagii. Mungkin abg ezwan calon paling berkelayakan utk title tu :p

Nak tahu #exchangefeedgroup tu apa? Pergi entry blog saya pasal #exchangefeedgroup :D Group blog yang sedang meningkat naik sekaranggg. Tak caye? Tak caye sudah hehe. Kalau nak tahu ahli2 #exchangefeedgroup sekarang senang je... satu cara ialah boleh tengok #exchangefeedgroup bloglist kat tepi blog saya ni. Kedua, boleh tgk kat instagram. Just cari hashtag exchangefeedgroup. Anda confirm akan ketemuinya. Dan the last one ialah, facebook page. Boleh search di fb : exchangefeedgroup. So far dah ada 100 lebih likes walaupun page itu baru ditubuhkan. Anda pula jangan lupa like ye :D berita baiknya, anda boleh juga join #exchangefeedgroup nii. Banner #exchangefeedgroup ada di tepi atas kanan blog saya. Boleh lihat dan whatsapp kak irra(puan admin) :D



Wah seronok sangat promote nii hehe. Okay chow dulu. Assignment menanti ku di bilik ku haha. 


 Wassalam :)

You Might Also Like

10 comments

  1. KC ni mmg nok kena babab ni ..jaga dia jaga hishhhh budak ni mmg nk kena eaaa..

    ReplyDelete
  2. hahaha, masalah problem nih kalau rajin typoo

    ReplyDelete
  3. haippp pi siapkan ass duluu. hahahah

    ReplyDelete
  4. hehe..tp cn selalu typo sbb henpon jenis auto correct, skt hati tul..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. henfon camni meluat.. haha.. penat2 naip, suka suki ditukarnya..

      Delete
  5. Hahaha ada sorang kawan saya ni pun selalu sangat typo smpai dah hafal fah haha

    ReplyDelete
  6. typo ni kalau xperasan leh salah maksud.. mcm zakar tu..haha

    ReplyDelete
  7. haha.. typo ekstrem gila sal pusat zakat tu. hahaha. saya pun pernah.. dan lebih kurang macam tuh. nasib kawan terbaca kalau cikgu terbaca mati laa. hahaha

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.