http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

JINDRISSKA FIRST ANNIVERSARY GIVEAWAY

By 7:42:00 PM


http://jindrisska.blogspot.com/2015/04/jindrisska-blog-anniversary-giveaway.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN! :D


"Saya nak menang giveaway ni sebab ianya daripada kak aisyah yang cantik comel cute baik hati anggun sopan berbudi bahasa *saya sedang bodek* hahahaha. Saya suka poskad sebab saya suka tengok pemandangan yang lawa kat poskad tersebut. Saya suka jugak fridge magnet sebab kat luar peti ais saya kosong je takde perhiasan yang menarik hahahahah. Okay merepek. Kbai kak aisya :p"


Alang-alangg, sempena anniversary ni, kakcik nak wish sikitt boleh ehh~semoga kak aisya kekal semangat dalam berblogging ni dan menghasilkan entry-entry yang mantopppp seperti sekarang ini dan juga memberi manfaatt kepada orang ramai inshaaAllah :) *ni bukan bodek tau kak ecah hehe*

 

You Might Also Like

10 comments

  1. goodluck . x aci ni main bodekk . hehee

    ReplyDelete
  2. KC punya bodek tahap 5. Dah macam MUET band 5! >.<

    ReplyDelete
  3. Gudluck sis. Jemput join giveaway 1st sy ye. ;)

    ReplyDelete
  4. wahh KC, banyak nya ayat membodek, terharu akk tau! terima kasih sudi join giveaway akk yer KC yang comey! Muah! :D

    ReplyDelete
  5. salam kenal
    singgah BW dari segmen yang sama
    gud luck

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/04/jindrisska-first-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen yang sama.
    JINDRISSKA Blog Anniversary Giveaway. Jom terjah papaglamz...!!!

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.