http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

MENGHABISKAN BAUCER BUKU!

By 1:01:00 AM

Assalamualaikum dunia~

Bangunlah semuaaa~ Lihatlah pada diri kita~ Semua serupaaa.

Perghh lagu FaizalTahir-Assalamualaikum pulak yang keluar hehe.


Soooo, semalam dah start cuti midsem! Hoyeahhh dan yeahooo! Alhamdulillah :)

Sooooo, semalam jugak abi,umi and me pergi keyyell! Dalam bahasa melayu nye Kuala Lumpur (KL).  Menghabiskan baucer buku yang tinggal RM100 tu hehe.

Kat mana saya dan umi habiskan baucar buku ni? 

Pustaka Mukmin, Jalan Tar, Kuala Lumpur!


Yeap kat kedai pustaka mukmin ni lah habis baucar buku kuuu semua. Licin. Lenyap. Habis. Beli buku agama. Buku agama? Okay lah kan bermanfaat kann. InshaaAllah. Alhamdulillah~ hehehe.


pustaka mukmin,jalan tar,kuala lumpur
sempat lagi lah bergambar kan kat depan kedai pustaka mukmin :P

pustaka mukmin,jalan tar,kuala lumpur
My abi&umi :D

pustaka mukmin,jalan tar,kuala lumpur
okay tunjuk sikit buku umiii. kakcik nak buat peace hehehe.


Oraitt~ lepastu pergi Mydin. Beli barangg-barangan apa yang patuttt. Then, kami balik ke serembann :)


Happy holiday semua!

Wassalam :)

You Might Also Like

11 comments

  1. Selamat Hari Isnin Sayidah... hiks !
    Lamanyaaaa kaksha tak spend time kat kedai buku... syurga kaksha tu....

    ReplyDelete
  2. wah..siap bawa abi ngan umi..kc ngan umi muka nak seiras comel dan sweet ja

    ReplyDelete
  3. Enjoy ur holiday, dik! Syoknya shopping buku :)

    ReplyDelete
  4. Suka lah tu.. shoping buku dengan umi dan abi nya :)

    ReplyDelete
  5. Keyell tu satu Typo!!! hahahahahahahhaha

    ReplyDelete
  6. seronok nampak..hehe dayah ada lagi rm50 voucher..so..bila yer nak habiskan..hehe

    ReplyDelete
  7. wuuu..syoknya gi shopping buku guna baucer..umi kc mcm kakak kc..awet muda..hihi :)

    ReplyDelete
  8. saya punya voucher dah habis.. :D baru seminggu dapat voucher , semuanya dah dihabiskan.. :D

    ReplyDelete
  9. tertunggu2. bila aina nk dpt baucer buku. hahahaha

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.