PENCARIAN BLOGLIST JJCM #1

by - April 18, 2015

Tarikh Tamat : 30 April 2015
http://kumahuitu.blogspot.com/2015/04/pencarian-bloglist-jjcm.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN


Lokasi : Seoul Garden, Malaysia

Seoul Garden, Malaysia
Aneka lauk disediakan

Seoul Garden, Malaysia
Air Batu Campur (ABC) buatan sendiri :)

Seoul Garden, Malaysia
Salad&sayuran

Seoul Garden, Malaysia
Macam macam sos ada. Pilih je nak yang mana :D

Seoul Garden, Malaysia
Sushi ada, tomyam ada, air ada.

Seoul Garden, Malaysia
Aiskrim coklat & jagung yang sodap giloss

 
seoul garden
Selfie :)



The Mines
L3-59, Level 3,
Jalan Dulang, Mines Resort City,
Seri Kembangan, 43300,
Selangor Darul Ehsan


Tel: 603 – 89573316


Business Hours: 11.30am - 10.00pm 

Seoul Garden terdapat di Kelantan, Pahang, Seremban dan banyak lagi. Nak tahu lebih lanjut alamat-alamat Seoul Garden, boleh pergi ke SINI (http://www.seoulgarden.com.my/outlets.php)

seoul garden
Harga for Adult,Child&Student Meal



You May Also Like

4 comments

  1. Salam KC, terima kasih join,
    Minggu depan bonde akan review yea...

    ReplyDelete
  2. best gilaaa segmen ni hehehe..
    sedap sedap seoul garden.. kalo p kena ramai2.. baru syiok..

    ReplyDelete
  3. wow!!! segmen tuh. ehem.... makanan tu. ehem! dahla sekarang yaya ni jenis tak boleh kawal pemakanan.. :'( nak!!!

    ReplyDelete
  4. waaaaa seoul garden memang sedapp. Boleh pilih2 makanan tapi a bit pricey for me as students heeee

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p