http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

PENCARIAN BLOGLIST JJCM #1

By 10:42:00 PM


Tarikh Tamat : 30 April 2015
http://kumahuitu.blogspot.com/2015/04/pencarian-bloglist-jjcm.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN


Lokasi : Seoul Garden, Malaysia

Seoul Garden, Malaysia
Aneka lauk disediakan

Seoul Garden, Malaysia
Air Batu Campur (ABC) buatan sendiri :)

Seoul Garden, Malaysia
Salad&sayuran

Seoul Garden, Malaysia
Macam macam sos ada. Pilih je nak yang mana :D

Seoul Garden, Malaysia
Sushi ada, tomyam ada, air ada.

Seoul Garden, Malaysia
Aiskrim coklat & jagung yang sodap giloss

 
seoul garden
Selfie :)



The Mines
L3-59, Level 3,
Jalan Dulang, Mines Resort City,
Seri Kembangan, 43300,
Selangor Darul Ehsan


Tel: 603 – 89573316


Business Hours: 11.30am - 10.00pm 

Seoul Garden terdapat di Kelantan, Pahang, Seremban dan banyak lagi. Nak tahu lebih lanjut alamat-alamat Seoul Garden, boleh pergi ke SINI (http://www.seoulgarden.com.my/outlets.php)

seoul garden
Harga for Adult,Child&Student Meal



You Might Also Like

4 comments

  1. Salam KC, terima kasih join,
    Minggu depan bonde akan review yea...

    ReplyDelete
  2. best gilaaa segmen ni hehehe..
    sedap sedap seoul garden.. kalo p kena ramai2.. baru syiok..

    ReplyDelete
  3. wow!!! segmen tuh. ehem.... makanan tu. ehem! dahla sekarang yaya ni jenis tak boleh kawal pemakanan.. :'( nak!!!

    ReplyDelete
  4. waaaaa seoul garden memang sedapp. Boleh pilih2 makanan tapi a bit pricey for me as students heeee

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.