http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

PENCARIAN BLOGLIST JJCM #2

By 12:35:00 AM


PENCARIAN BLOGLIST JJCM
KLIK BANNER UNTUK JOIN :D

Lokasi : Tong Pak Fu HongKong Dessert, Malaysia



Firsttt~

Chocolate snow ice

:: saiz junior::
Ye saya tahu. Nampak sedap kan ? Memang sedap walaweh! 
Harga dia RM6.20.
Rasa dia light light je. Tak heavy sangat. It feels like when kita makan ABC(air batu campur) lah rasa dia. Cuma dia perisa coklat yang marvelousss giloss! 


**okay tersengih sengih kay ketika menaip nya sebab terbayang bayang rasa dia hahaha**



Second and lastly ~

Peanut glutinous ball with peanut sesame topping

Haaa panjang nau namanya >.<

inti peanut dalam glutinous ball

Nampak rupa memang takde selera nak makan kan? Scaryy je tengok warna dia tu kan ? Haha. 

But dont judge a food by its appearance~ gitu hehe. 
First bite glutinous ball niii~~ 
Homaiiiiiiii! Sedapnya! Sedapnya! Sedapnya! *sambil muka nikmat sekali* haha. 
But seriously sedap gilos. Rugi siapa yang tak rasa. 
Harganya RM6.20 juga. 
Ada 4 ketul dalam satu bekas. 
Saiz dia okay lah. Kenyang je makan empat tu. :)



Okay lasttt~gambar saya tidak dilupakan hahaha.

muka cik sayidah yang bahagia dapat makang chocolate snow ice  :P

Address:
Lot L1-86, Mines Shopping Fair,
Mines Resort City,
43300 Seri Kembangan,
Selangor Darul Ehsan

Contact : 603-8958-5191


Thats all. Semua boleh rasa. InshaaAllah dijamin halal :)

 

You Might Also Like

6 comments

  1. Eh, kitew ingat. Ini entry kitew tanye awaks kat mana kedai Tong Pak Fu Tu, eheh >.<

    ReplyDelete
  2. kc..nak menyebut tue satu hal..dah dia makan sdap2 pulakk tue..

    ReplyDelete
  3. amboiiiii... senyum ke telinga ehh...!! hehehehehe..
    budak kechik mana leh makan aiskrim banyak2.. nanti gigi rosak... :p

    ReplyDelete
  4. Terima kasih kerana sudi join sedapnya lahhhh rupe dia... menarik sekali

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.