http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

PENCARIAN BLOGLIST JJCM #3

By 1:31:00 AM



http://kumahuitu.blogspot.com/2015/04/pencarian-bloglist-jjcm.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN



Lokasi : The Mines, Malaysia

AUNTIE ANNE'S


almond caramel pretzel auntie anne's
AUNTIE ANNE'S : CARAMEL ALMOND PRETZEL
 Okay almond caramel ni nampak je macam tak menarik kan tapi nasib baik le kawan suggest makan ni. Dan ianya ternyata sedap kebabommm rasa nak makan 40 ketul lagi. Okay

 over 40 ketul kan haha. Pretzel ni kita cicah dengan caramel dalam bekas kecik tu. And it tastes so delicious de amore!!



eclairs pretzel stix
AUNTIE ANNE'S : ECLAIRS PRETZEL STIX
 Saya tahu nampak sedap. Tapi memang sedap punnnnn~! HAHA. Pretzel stix ni disalut dengan coklat yang delicious gilew! Ada 6 stix satu kotak tu. Dalam gambar tu kalau kira ada 5 je sebab saya dah makan satuuu kihkih ~ :p

Address:

The MINES Shopping Fair

The MINES Shopping Fair
Seri Kembangan, 43300,
Selangor

You Might Also Like

6 comments

  1. ok x teringin pun just nak pergi cari jer..lalalala haha

    ReplyDelete
  2. wah..mesti sodap tue sampai nak kebaboom 40 ketul ya kc..urrmmm..jauhnya nak p..

    ReplyDelete
  3. terima kasih join lagi... ni fav Fatin & ayahnya... jd mmg selalu dah jjcm situ

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.