PENCARIAN BLOGLIST JJCM #3

by - April 21, 2015


http://kumahuitu.blogspot.com/2015/04/pencarian-bloglist-jjcm.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN



Lokasi : The Mines, Malaysia

AUNTIE ANNE'S


almond caramel pretzel auntie anne's
AUNTIE ANNE'S : CARAMEL ALMOND PRETZEL
 Okay almond caramel ni nampak je macam tak menarik kan tapi nasib baik le kawan suggest makan ni. Dan ianya ternyata sedap kebabommm rasa nak makan 40 ketul lagi. Okay

 over 40 ketul kan haha. Pretzel ni kita cicah dengan caramel dalam bekas kecik tu. And it tastes so delicious de amore!!



eclairs pretzel stix
AUNTIE ANNE'S : ECLAIRS PRETZEL STIX
 Saya tahu nampak sedap. Tapi memang sedap punnnnn~! HAHA. Pretzel stix ni disalut dengan coklat yang delicious gilew! Ada 6 stix satu kotak tu. Dalam gambar tu kalau kira ada 5 je sebab saya dah makan satuuu kihkih ~ :p

Address:

The MINES Shopping Fair

The MINES Shopping Fair
Seri Kembangan, 43300,
Selangor

You May Also Like

6 comments

  1. ok x teringin pun just nak pergi cari jer..lalalala haha

    ReplyDelete
  2. wah..mesti sodap tue sampai nak kebaboom 40 ketul ya kc..urrmmm..jauhnya nak p..

    ReplyDelete
  3. terima kasih join lagi... ni fav Fatin & ayahnya... jd mmg selalu dah jjcm situ

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p