http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

KAMBING PERAP SOS LADA HITAM ZGNS

By 9:25:00 PM

KAMBING PERAP SOS LADA HITAM ZGNS


Kadang-kadang kita tak  tahu nak makan apa kan?
Rasa macam menu sama jer hari-hari..
Rasa macam dah cuba semua menu..
Jemu...

Apa kata kita cuba menu western pulak. Sendiri masak punyer...puashati!!

Jom cari kambing perap sos ladahitam Zulls Grill N Spices (ZGNS), pastu korang bakar /grill dan hidanglah ikut citarasa korang.






Hidangan yang  mudah disediakan. Hanya perlu bakar sahaja. Daging telah siap diperap dengan sos ladahitam istimewa. Dressing sos juga disertakan bersama-sama setiap pack.
Harga berpatutan.  Hidangan sampingan korang boleh sediakan sendiri ikut citarasa masing-masing.

Kat mana nak cari?...Jom aku share lokasi dan reseller yg ada :



Agro Bazaar Bandar Laguna Merbok, Sungai Petani. Lokasi belakang masjid.



BK Fishmart Bandar Kinrara Puchong. Berdepan dengan foodcourt.



Az Zain Rawang. Belakang Petronas Taman Bersatu.

Korang boleh juga menghubungi nombor2 berikut :



Bukit Mertajam/Sungai Petani 019 5250815
Melaka 017 6293482 (Nurul) / 017-6832142 (effa)
Klang  017-3210336



Untuk kawasan-kawasan lain, boleh terus hubungi 012 3180912 / 013 3400912

TAWARAN JUGA DIBUKA KEPADA SESIAPA YANG INGIN MENJADI WAKIL JUALAN DI TEMPAT ANDA. HUBUNGI KAMI MELALUI WASAP/TELEGRAM/SMS UNTUK MAKLUMAT LANJUT.

Boleh layari mukabuku kami :

Zulls Grill N Spies

You Might Also Like

1 comments

  1. senang dah siap perap. tunggu nak bakar je. hehe

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.