http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

AZAM JUN - SEHARI SATU ENTRI !

By 9:56:00 PM

Assalamualaikum semua~

1 Jun 2015.

Alhamdulillah masih bernafas. Masih ada di bumi ini untuk berbakti kepada-Nya inshaaAllah.

So, apa azam anda bulan Jun ni? Ingat tahun baru je ke ada azam? Bulan baru pun ada azam baru jugak ye dak?

Tambahan azam saya untuk bulan Jun ni selain daripada untuk success final exam nanti ialah sehari saya akan buat sekurang-kurangnya satu entri!

Tak kisah lah entri apa pun. Masakan keee, resipi keee, drama keee, review keeee, selfie keeee, tips keeee, tutorial keee, personal punya entri keee dan macam macam lagi boleh! :D






















Jadi, jom buat entri at least satu sehari! :D



You Might Also Like

4 comments

  1. Chayook.. Chayook..
    Azam yang Deabak!!
    Selamat berentry sehari satu..

    ReplyDelete
  2. All the best...semoga azam cik tercapai ;). Good luck also for ur final exam . sudi2 follow http://susulobakmerah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. eh..bukan selama ni pun tetiap hari update ke

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.