http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

BENDA MENAKUTKAN TU KELUAR SETIAP SEMESTER

By 4:16:00 PM


Assalamualaikum~

Jadual final exam untuk semester 6 ni dah keluar! Huwaaaa takuttttt nyaa !!


Kehadiran tu abaikan sebab belum dimasukkan full lagi. Tu merah bukan sebab saya selalu ponteng ye! Jangan salah faham pula hehehe.

Sabtu ni dah mula study week. Whoaaaa mengadap buku le saya yeeeee. Tapiii minggu study week la sebenarnya paling mencabar sebab tang tu jugak lah semua malas nak bukak buku hahahha. Sabau jelah.

Okay lah tu je nak cerita. Benda menakutkan tu.. jadual final exam lah sebenarnya hehehe.

Wassalam :)


You Might Also Like

5 comments

  1. gud luck final exam..... huhuhu..
    singgah petang...

    ReplyDelete
  2. good luck! haha kalau kite last minute baru nak buka buku.

    ReplyDelete
  3. Selamat berstudy week. !

    jadual tak takut sgt , result tu yang paling seramhahaha

    ReplyDelete
  4. menakutkan? apa kata awak hack website tu supaya dia dah tak keluar lagi... hahahaha

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.