BENDA MENAKUTKAN TU KELUAR SETIAP SEMESTER - sayidahnapisahdotcom

Breaking

Wednesday, June 3, 2015

BENDA MENAKUTKAN TU KELUAR SETIAP SEMESTER


Assalamualaikum~

Jadual final exam untuk semester 6 ni dah keluar! Huwaaaa takuttttt nyaa !!


Kehadiran tu abaikan sebab belum dimasukkan full lagi. Tu merah bukan sebab saya selalu ponteng ye! Jangan salah faham pula hehehe.

Sabtu ni dah mula study week. Whoaaaa mengadap buku le saya yeeeee. Tapiii minggu study week la sebenarnya paling mencabar sebab tang tu jugak lah semua malas nak bukak buku hahahha. Sabau jelah.

Okay lah tu je nak cerita. Benda menakutkan tu.. jadual final exam lah sebenarnya hehehe.

Wassalam :)


5 comments:

  1. gud luck final exam..... huhuhu..
    singgah petang...

    ReplyDelete
  2. good luck! haha kalau kite last minute baru nak buka buku.

    ReplyDelete
  3. Selamat berstudy week. !

    jadual tak takut sgt , result tu yang paling seramhahaha

    ReplyDelete
  4. menakutkan? apa kata awak hack website tu supaya dia dah tak keluar lagi... hahahaha

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p