http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

FELIXIA YEAP BERKAHWIN DENGAN CEO NANOMALAYSIA BERHAD

By 12:09:00 PM


RAISYYAH RANIA @ FELIXIA YEAP BERKAHWIN DENGAN DR REZAL KHAIRI AHMAD




FELIXIA YEAP BERKAHWIN DENGAN DR REZAL KHAIRI AHMAD

FELIXIA YEAP BERKAHWIN DENGAN DR REZAL KHAIRI AHMAD

FELIXIA YEAP BERKAHWIN DENGAN DR REZAL KHAIRI AHMAD

FELIXIA YEAP BERKAHWIN DENGAN DR REZAL KHAIRI AHMAD



BIODATA DAN GAMBAR DR REZAL KHAIRI AHMAD SUAMI FELIXIA YEAP 

Dikenali sebagai DR REZAL KHAIRI AHMAD sekaligus suami kepada FELIXIA YEAP yang berjaya di ijabkabulkan pada sabtu 6 jun 2015.
katanya DR REZAL KHAIRI AHMAD adalah seorang Ketua Pegawai Eksekutif NanoMalaysia Berhad (sebuah agensi di bawah MOSTI).
berikut adalah BIODATA DAN GAMBAR DR REZAL KHAIRI AHMAD SUAMI FELIXIA YEAP.
NAMA PENUH:DR REZAL KHAIRI AHMAD
UMUR: 30
GELARAN:DR (DOKTOR FALSAFAH FHD)
JAWATAN: KETUA PEGAWAI EKSEKUTIF(CEO) NANOMALAYSIA BERHAD
ASAL: KUALA LUMPUR

GAMBAR DR REZAL KHAIRI AHMAD

GAMBAR DR REZAL KHAIRI AHMAD

GAMBAR DR REZAL KHAIRI AHMAD

GAMBAR DR REZAL KHAIRI AHMAD

You Might Also Like

6 comments

  1. Mosti .. macam kenal je dr nazlee & dr rezal ..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah semogaa kekal sampai jannah

    ReplyDelete
  3. so sweet..moga kekal hingga JANNAH..amin =)

    ReplyDelete
  4. salam kenal n salam singgah.. dah lama nak tengok rupa suami felixia.. oohh baru nampak dah.. semoga bahagia till jannah ..

    ReplyDelete
  5. Tahniah, Felixia Rania Yeap. GOD's blessings always for you....

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.