http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

GIVEAWAY MEGA RAYA by Azhafizah.com

By 10:08:00 AM

Seperti yang dirancang dalam entry semalam, awal bulan ni Fiza akan buat Giveaway sempena raya nanti iaitu "Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com". Alhamdulillah berkesempatan mengadakan giveaway selepas sekian lama beberapa bulan. 

Terima kasih untuk 8 orang blogger yang sudi menjadi sponsor Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com kali ni dan juga termasuk Fiza akan menyumbangkan hadiah selain menganjurkan giveaway. Giveaway kali ni dibuat simple je syaratnya seperti biasa. Hadiah pun boleh tahan Mega juga ni.
giveaway-mega-raya-by-azhafizahcom
Syarat²

1. Buat Entry Giveaway bertajuk "Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com"
2. Letakkan banner giveaway dan link kan ke entry ini. * Drag gambar banner ni terus masuk compose entry ye kalau susah nak ambil banner ni.

3. Follow Blog

4. Follow Instagram
*kalau tiada instagram, sila mention tiada

5. Like Fanpage

6. Share Promo Sales
Akan diupdate kemudian * Mohon check semula nanti ye.

7. Masukkan link blog www.azhafizah.com di dalam bloglist untuk mengetahui update Giveaway nanti.


8. Publish entry dan tinggalkan link entry di dalam kotak komen.

Tempoh Giveaway berlansung selama 3 Minggu 3 hari
2 June 2015 (12:00am)- 26 June 2015 (11:59pm)

13 Pemenang di cari

1. (Glitter Wide Shawl + Tudung Bawal + 2 Brooch Bunga) x 2 Pemenang dari Azhafizah
Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com

2.Cash RM50x2 pemenang dari Nurul Shahira
3.1 Balang Kuih Raya + RM50 dari Afzalsukasuki
4. Kuih raya dari Norhaen
5. Baju raya dari Muslimah Dress Wardrobe
6. Shawl dan pin dari Shida Radzuan
7. Dress dari Nonasani
Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com

8. Sepasang kain dari yangbaik
Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com
9. 1/2 kg Mini Popia Ikan Bilis dari Nurul Yui 
Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com
Semua pemenang akan dipilih melalui random.org. So joinlah beramai ramai memeriahkan giveaway ni. Mana tahu ada rezeki bulan puasa nanti dah boleh jimat beli persiapan raya atau ada yang nak buat persiapan raya nanti senang dah follow mereka yang jual baju dan kuih tu kan.

InshaAllah pengumuman pemenang akan di umumkan pada 29 Jun 2015. Sebelum 29 Jun Fiza akan update senarai yang join dan mohon semak ye nanti. Pemenang yang dipilih akan di semak semula samada mengikuti syarat² atau tidak. Jika tidak, pemenang baru akan dipilih. So, sila jujur dengan diri sendiri.
Harap semuanya berjalan dengan baik. Jom join!


Read more: http://www.azhafizah.com/2015/06/giveaway-mega-raya-by-azhafizahcom.html#ixzz3dBeFLSpA

You Might Also Like

7 comments

  1. wah.. ig senyum2 join. hehe
    cmne nk post dlm entry sendri.. tak reti T_T

    ReplyDelete
  2. All the best dear.. Ena doakan yang terbaik

    ReplyDelete
  3. Bissmillah...
    Dila from Indonesia nak join kak:)
    http://dilazhari.blogspot.com/2015/06/giveaway-mega-raya-by-azhafizahcom.html

    ReplyDelete
  4. Salam Ramadan dan selamat berpuasa. Good luck saya pun join segmen yang sama http://travellogdin.blogspot.com/2015/06/giveaway-mega-raya-by-azhafizahcom.html

    ReplyDelete
  5. Hai...

    Terima kasih sudi sertai Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com

    Sila semak senarai nama.
    http://www.azhafizah.com/2015/06/senarai-nama-giveaway-mega-raya-by.html
    Jika tiada boleh beritahu ye.

    Keputusan akan diumumkan pada 29 Jun, 12:00pm.

    ReplyDelete
  6. Segmen dah tamat , Semoga berjaya !

    http://theathra.blogspot.com/2015/06/giveaway-mega-raya-by-azhafizahcom.html

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.