http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

MAKAN SOROK-SOROK

By 11:41:00 PM


makan
credit : lovemydiyhome.com

Aiskrim coklat ada kat dalam peti ais. My favourite askem coklat.

Tapi anak buah dua orang tu, sorang 5 tahu, sorang 4 tahun ada kat ruang tamu.

Disebabkan taknak mereka makan askem, saya dengan abangder makan aiskrim seyap-senyap sembunyi-sembunyi kat dapur.

Suruh umi jaga line kat pintu dapur.

Tapiii umi terlambat bagi signal bila sorang anak buah saya tu datang dapur. Argh kantoi. Cepat abangder!

magnum honeycomb crunch
credit : link361.com


Nasib baik masa tu ada kak nini(isteri kepada abangder) jugak kat dapur. So, abangder dengan kak nini pun cover baik punya. Saling berpelukan sambil tangan kat belakang pegang aiskrim magnum honeycomb crunch hahaha.

Sayalari  keluar ke ruang tamu gelak-gelak je. Punya la nak elak dari anak buah kan sampai sanggup buat drama beberapa saat.


You Might Also Like

2 comments

  1. Selalu jugak makan sorok-sorak tak nak bagi yang lain tahu. Tapi, kebiasaannya mesti kantoi dipertengahan jalan. Hehe

    ReplyDelete
  2. hahahahahha pergh drama habis sebab nak cover pnya pasal

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.