http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

#PickUpLineRamadhan

By 11:40:00 PM

#PickUpLineRamadhan



Hi, I'm Thor
You taknak if-thor dengan i ke?

#PickUpLineRamadhan






Iftar makan apa?
Iftara you i takde selera


#PickUpLineRamadhan






Without U,
Puasa will be just pasa, Buka will be bka & sahur will be jus sahr.


#PickUpLineRamadhan





Walaupun I puasa makan minum,
I tak pernah berpuasa daripada menyayangi you.


#PickUpLineRamadhan





Ye, abang nak sup tulang apa?
Tulang rusuk kiri saya.


#PickUpLineRamadhan




What's your menu for berbuka?
Me N U.


#PickUpLineRamadhan




Abang nak ikat tepi ke ..ikat mati?
Lepas tengok awak, tiba-tiba abang nak ikatan yang sah.


#PickUpLineRamadhan


You Might Also Like

2 comments

  1. Yang last sekali tuh xtahan....hahahahahah ikatan yang sah! cewah! hihihi **senyum2 akk ni baca KC oi!

    ReplyDelete
  2. haha..tang channing tatum tu memang melting sangat...btw kite tag awak..
    http://narumihuda.blogspot.com/2015/06/june-mini-giveaway-by-shyue-kim.html

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.