Raya Giveaway by Sally Samsaiman

by - June 30, 2015
Salam Ramadhan semua!

Bersempena dengan tahun 2015 ni, Cik Sally nak satu giveaway mudah yang mana cik Sally berkolabrasi dengan beberapa orang blogger yang mmg sudah lama dikenali...

Hadiahnya tidak la seberapa tapi masih la menarik perhatian...hihihi...



Syarat-syaratnya:

1. Buat Entry Giveaway bertajuk "Raya Giveaway by Sally Samsaiman"
2. Letakkan banner giveaway dan link kan ke entry ini.
3. Follow Blog

4. Follow Instagram 
5. Like Fanpage

6. Publish entry dan tinggalkan link entry di dalam kotak komen.
Mudah je kan...?

Antara hadiah-hadiahnya:

Duit Raya RM 20 - 7x Pemenang
Kad Raya Design by DayangDeno -  5x Pemenang
Kad Raya Sally - 15x Pemenang

 (Hadiah akan di'update' selalu jika ada penambahan)

Mula : 18 Jun 2015 | Tamat : 3 Julai 2015 (11.59pm)

Terima kasih & Salam Ramadhan Al-mubarak kepada semua!

p/s : Kalau ada antara korang yg takde IG @ Facebook ke, masih boleh join...tapi kalau takde blog tak boleh la ye..hihihi

You May Also Like

1 comments

  1. good luck kc
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p