http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

RAYA GIVEAWAY BY RAFYDAHOUSE

By 3:00:00 PM

Assalamualaikum pretty ♥

Lama x buat giveaway!!! Ni actually giveaway ketiga sy :) siapa ada join GA pertama & kedua? Thanks baby sebab join. Mmuah much much love for u guys.

Sama jugak mcm GA first and second, hadiah TIDAK DISPONSOR OLEH SIAPA2. Semua hadiah2 yg korang bakal dapat (untuk pemenang ja lah) adalah from my own pocket money. Oh ada sebenarnya yg sponsor - it's me. hehehehe. Mau jugak belanjo duit raya tapi malu, jadi kita belanja baju raya je la ye :)


RAYA GIVEAWAY BY RAFYDAHOUSE
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Terms&Condition

1. Blogger Malaysia. Mesti yg berada di Malaysia jugak.
2. Buat entry bertajuk 'RAYA GIVEAWAY BY RAFYDAHOUSE' 
3. Letak banner di atas tu kat entry korang & linkkan banner ke entry ini.
4. Tag 4 kawan blogger korang, pastikan kawan2 korang tu tau.
5. Follow blog sy ni & also follow instashope sy :-
sitishoppe  (It's ok if u dont have insta)
6. Publish kan entry korang yg comel tu & tinggalkan link entry korang di ruangan komen di bawah ni. 


Extra**
1. GA akan dibatalkan sekiranya peserta kurang daripada 10 org.
2. GA bermula dari 15 June sehingga 5 July 2015. Nk awal habis supaya sempat post hadiah sebelum cuti raya. 
3. Pemenang akan diumumkan pada 6 July 2015.
4. Pemenang adalah RANDOM! 2 orang pemenang akan dipilih.


Part paling best: HADIAH!!! 
GAMBAR HADIAH - CLICK SINI

- Sebarang perubahan akan di bagitau kemudian.


Saya tag Abg FR, Abg Ewan, Abg Arz, Along, Angah, Abg Nizam, Papaglamz, Acik.

You Might Also Like

2 comments

  1. good luck

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-rafydahouse.html

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.