RAYA GIVEAWAY BY RAFYDAHOUSE

by - July 03, 2015
Assalamualaikum pretty ♥

Lama x buat giveaway!!! Ni actually giveaway ketiga sy :) siapa ada join GA pertama & kedua? Thanks baby sebab join. Mmuah much much love for u guys.

Sama jugak mcm GA first and second, hadiah TIDAK DISPONSOR OLEH SIAPA2. Semua hadiah2 yg korang bakal dapat (untuk pemenang ja lah) adalah from my own pocket money. Oh ada sebenarnya yg sponsor - it's me. hehehehe. Mau jugak belanjo duit raya tapi malu, jadi kita belanja baju raya je la ye :)


RAYA GIVEAWAY BY RAFYDAHOUSE
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Terms&Condition

1. Blogger Malaysia. Mesti yg berada di Malaysia jugak.
2. Buat entry bertajuk 'RAYA GIVEAWAY BY RAFYDAHOUSE' 
3. Letak banner di atas tu kat entry korang & linkkan banner ke entry ini.
4. Tag 4 kawan blogger korang, pastikan kawan2 korang tu tau.
5. Follow blog sy ni & also follow instashope sy :-
sitishoppe  (It's ok if u dont have insta)
6. Publish kan entry korang yg comel tu & tinggalkan link entry korang di ruangan komen di bawah ni. 


Extra**
1. GA akan dibatalkan sekiranya peserta kurang daripada 10 org.
2. GA bermula dari 15 June sehingga 5 July 2015. Nk awal habis supaya sempat post hadiah sebelum cuti raya. 
3. Pemenang akan diumumkan pada 6 July 2015.
4. Pemenang adalah RANDOM! 2 orang pemenang akan dipilih.


Part paling best: HADIAH!!! 
GAMBAR HADIAH - CLICK SINI

- Sebarang perubahan akan di bagitau kemudian.


Saya tag Abg FR, Abg Ewan, Abg Arz, Along, Angah, Abg Nizam, Papaglamz, Acik.

You May Also Like

2 comments

  1. good luck

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-rafydahouse.html

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p