http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

DEBARAN MENUNGGU KEDATANGAN BELAH SANA

By 2:20:00 PM

DEBARAN MENUNGGU KEDATANGAN DARI BELAH SANA

credit : www.askipedia.com


L : "Jumaat ni awak free ke?"

Homai homaiii kenapa dia tanya jumaat ni free pulak niii. Tidakkk!

Me : "Kenapa ye?"

Kena bersabar. rilekksss fuhh.

L: "Jumaat ni pukul 3, saya nak datang tempat awak boleh ke?"

Whattttttttttttttt?! For what?

Me : "Boleh boleh. Pukul 3 ye?"

Hmmmm. Macam tahu je kenapa dia nak datang.

L : "Ye pukul 3. Sebab pagi tu saya nak pergi ke melaka."

Okay.....

Me : "Ohhh okay okay. Ada apa-apa yang saya kena sediakan ke?"

Kena la tanya kan kena sediakan apa-apa ke. Boleh prepare ye. Prepare for the worst kan.

L : "Ermm macam biasa lah. Formal meeting ye."

Adoii takutnyaaa. Hmm cepat lah habis hari jumaat nii.

Me : "Okay, baiklah"

Hanya mampu berkata okay.

L: "Awak ada LCD tak? Kalau takde, saya bawa"

Gituww.

Me: "Nanti saya check ada ke tak"

Rasa macam takde je LCD kat sini.

L: "Jangan lupa beritahu supervisor(sv) awak ye. Saya nak dia ada sekali time saya datang nanti."

Okay tadak hal Dr!

Me: "Okay Dr. Nanti saya maklumkan kepada SV saya."

L: "Okay tu je. See you this friday"

Me: "Okay Dr Lee"

Phewwww. Esok esok esokkkk!!! Esok Lecturer saya nak datang untuk pantau saya. Nak dengar saya present apa yang saya lakukan sepanjang praktikal. Nak discuss dengan supervisor saya di bank. Wahh nervous nya saya.

Dah la tak buat powerpoint lagi haha. Tapi isi dah ada kat kepala otak dah inshaaALLAH. 

Anyway, doakan saya ye esok! Semoga Dr Lee Lai Soonn berjiwa tenang dan lembut esok petang. Semoga semuanya berjalan lancar. Aminnnnnnn :D




You Might Also Like

14 comments

  1. gud luck...wat rilek sudahh...hehe

    ReplyDelete
  2. suspen, wawa ingat ade org nk dtg minang.. hehe

    ReplyDelete
  3. hahaha..kak yoorin teringat masa lecturer nak dtg visit..siap bos kat tmpt kerja tu suruh kak yoorin prepare segala macam kuih air..rasanya macm tak perlu je.. jahat bos kat tmpat kak yoorin tu buli..hehehehe..nasib baik dapat jugak A... ^_^

    ReplyDelete
  4. All the best kc =). Tapi tajuk buat org nak tauuu je. Ish.

    ReplyDelete
  5. Goodluck! Hahahh kite ingatkan rombongan meminang nak datang lah tadi. Hoohooo.

    ReplyDelete
  6. Akak ingat debar tunggu rombongan meminang td.kui3. Tajuk gempak

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.